USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Україна доб’є Росію й вона щезне з карти світу», – дід чотирьох онуків з тероборони Волині

8 Жовтня 2022 13:37
У 100-й окремій бригаді територіальної оборони Волині служить чимало патріотів. Й усі як один переконані, що Перемога – за Україною.

«Цього чорнобривого вусаня з нашої бригади звати пан Олександр. Чоловік має дуже колоритне псевдо – Дідо.

Звісно, такий позивний бійцям просто так не дають. Вдома на діда Сашка чекають відразу четверо онуків.

«Три хлопці і одна дівчина!» – з гордістю каже про своїх найменших нащадків пан Олександр. А трохи подумавши додає: «Я прийшов на цю війну боротися, зокрема, і за їхнє майбутнє – аби воно було світлим, безхмарним, ну і… без цих клятих москалів!».

Дідо переконаний, що українці просто приречені на Перемогу у війні. Насамперед завдяки своїй волелюбності, згуртованості та сміливості:

«Японія в 1905 році опустила росію. Вона залишилася без флоту, без нічого. А ми її доб’ємо – Україна її доконає, і вона щезне з карти світу!» – емоційно та впевнено каже дідусь чотирьох онуків.

До слова, військовослужбовці 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого на деокупованих територіях Харківщини знайшли бездомного кота породи сфінкс та прилаштували його.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1 Показати IP 9 Жовтня 2022 14:14
Тероборона то спосіб не попасти в район бойових дій на нульову позицію. Чому не роблять ротацій, але де ж там, тероборона то "елітні" і служать ніби і не ризикують життям. Запропонуйте їм піти на передову, побачите як "побіжать"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus