USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Україна готує новий пакет санкцій проти Росії

25 Липня 2019 08:59
Кабінет міністрів України пропонує РНБО розширити санкції проти Росії.

Вони стосуватимуться юридичних осіб, які причетні до будівництва газопроводу «Краснодарський край – Крим», та незаконного видобутку вуглеводнів на захоплених українських родовищах. Таке рішення схвалили на засіданні Кабінету Міністрів, повідомляє Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб.

Загалом у санкційний список потрапили 18 юридичних осіб, зареєстрованих на території РФ, і ще 6 – з окупованого Криму.

Також до списку потрапили підприємства, зареєстровані в РФ, Китаї, Туреччині та Боснії і Герцеговині. Вони постачали матеріали, обладнання та надавали послуги підприємству оборонно-промислового комплексу Росії «Завод Фіолент», що функціонує на території тимчасово окупованого Криму.

«Такі дії з боку зазначених юридичних осіб сприяють легітимації незаконної окупації Криму та Севастополя Російською Федерацією, а також створюють реальні та потенційні загрози національним інтересам, національній безпеці, суверенітету і територіальній цілісності України. Запровадження санкцій до всіх причетних підприємств, задіяних до процесу будівництва магістрального газопроводу «Краснодарський Край – Крим» та незаконного видобутку вуглеводнів на захоплених українських родовищах створить підґрунтя для подальших дій із метою обмеження або припинення економічних відносин із країнами Європейського союзу та США», – додали у міністерстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Історик Показати IP 25 Липня 2019 09:32
*Також до списку потрапили підприємства, зареєстровані в РФ, Китаї, Туреччині та Боснії і Герцеговині.* Так і зі всім світом посваритися можна.......
Анонім Показати IP 25 Липня 2019 11:49
Вроде новая власть пришла, а закидоны старые)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus