USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Україна підписує угоди з компаніями, які готові інвестувати в Крим після деокупації, – Зеленський

23 Серпня 2023 22:22
Президент України Володимир Зеленський під час відкриття третього саміту Кримської платформи заявив, що після деокупації Криму Україна забезпечить верховенство права та поверне справжній сенс його інфраструктурі.

За його словами, вже є підтримка бізнесу з усього світу, який готовий зайти в Крим і почати працювати одразу після деокупації, серед інвесторів також тисячі українських компаній, передає УНН.

«Всюди, куди заходить росія, встановлюється верховенство насильства. Ми ж забезпечимо верховенство права. Ми повернемо справжній сенс інфраструктурі Криму. Протягом всієї історії Криму його порти та дороги були пов’язані з Україною та з усім світом. росія спричинила ізоляцію Криму. Ми повернемо для Криму увесь світ», – сказав Зеленський.

Він додав, що повоєнна трансформація України забезпечить Криму такі економічні зміни, які дозволять йому працювати та бути економічно привабливим увесь рік, незалежно від сезону.

Читати ще: 11 балканських країн погодили декларацію на підтримку України

«Ми вже маємо підтримку бізнесу міжнародного, національного та локального українського рівня, які готові зайти в Крим та почати працювати одразу після деокупації. Це потужні бренди міжнародних готельних мереж, авіакомпаній, банківських бізнесів, технологічних, телекомунікаційних компаній, промислових компаній, енергетичних компаній», – сказав президент.

Зеленський наголосив, що зараз підписується перший документ із компаніями, які готові прийти в Крим за Україною після його деокупації.

«Це відкритий документ, він відкритий для приєднання будь-яких інших чесних бізнесів. Тисячі українських та глобальних компаній прийдуть в Крим», – додав Глава держави.

Серед тих компаній, які готові інвестувати у розбудову деокупованого Кримського півострова: Ryanair, SkyUp, Join Up, Vodafone, Genesis, Око, Nokia та інші.

Нагадаємо, напередодні Третього Саміту Кримської Платформи заявив секретар РНБО України Олексій Данілов заявив, Україна, швидше за все, буде звільняти Кримський півострів військовим шляхом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
! Показати IP 24 Серпня 2023 08:46
Для початку проведіть Кримську платформу в Криму, а там буде видно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus