USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Україна повністю ратифікувала Стамбульську конвенцію

18 Липня 2022 21:34
Україна офіційно завершила ратифікацію Стамбульської конвенції. Відповідні документи уже передали заступнику генерального секретаря Ради Європи Бйорну Берге.

Про це повідомила генеральна секретарка Ради Європи Марія Пейчинович Бурич, передає ТСН.

Вона зазначила, що Україна стала 36-ю державою, яка ратифікувала Стамбульську конвенцію.

«Я щиро вітаю передачу сьогодні Україною ратифікаційної грамоти Стамбульської конвенції РЄ», – написала Марія Пейчинович Бурич.

Нагадаємо, Стамбульська конвенція – це документ, який має захистити від домашнього насильства, якого в Україні було лише за рік зафіксовано у понад 210 тисячах заявах до поліції.

Раніше Верховна Рада ратифікувала «Конвенцію Ради Європи про запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству та боротьбу із цими явищами», відому як Стамбульська конвенція.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 19 Липня 2022 09:37
Яке домашне насилля ! Це документ який узаконює сексуальні збочення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus