USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Україна та Польща попередньо домовилися відкрити ще один пункт пропуску

6 Вересня 2022 23:16
Задля розв’язання проблеми кілометрових черг на польсько-українському кордоні країни попередньо домовилися про тимчасове відкриття ще одного пункту пропуску.

Про це повідомив заступник міністра інфраструктури Мустафа Найєм, повідомляє Економічна правда.

«Досягнуто попередньої домовленості щодо відкриття ще одного пункту пропуску, який тимчасово буде використовуватися для виїзду порожнього вантажного транспорту», – написав він. За словами Найєма, додаткову інформацію щодо розташування пункту пропуску та термінів запуску буде надано після узгодження технічних деталей.

«Дуже сподіваємось на покращення ситуації з фітосанітарними та ветеринарними службами, з якими тривають перемовини на усіх рівнях», – резюмував посадовець.

Нагадаємо, міжнародний пункт пропуску «Ягодин» 6 вересня було заблоковано через акцію протесту польських далекобійників зі сторони автомагістралі Пйотркув-Трибунальський – Дорогуськ, що веде до кордону з Україною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ірина Показати IP 7 Вересня 2022 07:50
Вони можуть відкрити ще 10 пунктів пропуску. Нічого не зміниться, поки обрані не перестануть їхати без черги а митники тягнути час в надії заробити пару доларів...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus