USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Україна – у десятці країн, в яких найбільше заробили торік на біткоїні

15 Червня 2021 14:24
Україна увійшла в топ-10 країн з найбільшим заробітком на біткоїні у 2020 році.

Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації України у Телеграмі.

«За даними провідної аналітичної компанії Chainalysis, українські інвестори заробили близько 400 млн доларів прибутку на біткоїні минулого року. Завдяки підприємницькій активності наших громадян Україна опинилась на десятому місці в списку країн-криптолідерів», – йдеться у повідомленні.

У міністерстві зауважили, що громадяни та криптокомпанії зможуть офіційно працювати та отримувати доходи від операцій з новими активами.

Читати ще: У Сальвадорі будуть майнити Bitcoin на вулканах

«Це стане можливим з прийняттям профільного законопроєкту «Про віртуальні активи». Створення якісного правового поля забезпечить сталий розвиток крипторинку для швидкого прориву України на шляху цифрової трансформації», – наголосили у Мінцифри.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 15 Червня 2021 17:08
Так кінець епохи бідності, що ж ви хочете?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus