USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Україна закриє кордони для іноземців. Кого планують пускати

26 Серпня 2020 15:18
Кабінет міністрів ухвалив рішення про тимчасову заборону в’їзду в Україну іноземцям до 28 вересня, окрім окремих категорій громадян.

Як передає УНІАН, відповідне рішення ухвалено сьогодні на засіданні уряду. «З метою недопущення поширення на території України другої хвилі COVID-19... На термін дії карантину тимчасово заборонити в’їзд на територію України іноземців та осіб без громадянства, крім певних категорій осіб», – сказав міністр внутрішніх справ перед ухваленням рішення.

Кому дозволять в’їзд до України

За словами Арсена Авакова, на час дії карантину в’їзд забороняється іноземним громадянам, крім осіб, які:

– прямують на територію України транзитом та мають документи, що підтверджують виїзд протягом двох діб;

– навчаються в Україні;

– проходять військову службу в ЗСУ;

– постійно проживають на території України та мають відповідну посвідку;

– визнані біженцями або особами, які потребують додаткового захисту;

– є працівниками дипломатичних представництв та консульських установ іноземних держав, представництв офіційних міжнародних місій, організацій, акредитованих в Україні та членів їхніх сімей або перебувають на запрошення МЗС України тощо.

Постанова діє з 00:00 29 серпня до 00:00 28 вересня.

Нагадаємо, сьогодні Кабінет міністрів продовжив адаптивний карантин в Україні до 1 листопада.

З 1 серпня адаптивний карантин в Україні передбачає поділ усіх регіонів на чотири зони – «зелену», «жовту», «помаранчеву» і «червону», залежно від епідеміологічної ситуації в кожному окремо взятому. У кожній з епідеміологічних зон встановили різні карантинні обмеження. Найм’якші – в «зеленій» зоні, найбільш жорсткі заборони очікують регіони «червоної» зони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus