USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Україна звернеться до світової спільноти щодо неприйнятності військового шантажу Росією

24 Січня 2022 14:54
У Раді зареєстрували проект постанови про звернення ВР до Організації Об’єднаних Націй, Європейського парламенту, урядів та парламентів іноземних держав та парламентських асамблей міжнародних організацій щодо вимог Росії не брати Україну до НАТО.

Про це заявив спікер парламенту Руслан Стефанчук на погоджувальній раді, повідомляє Depo.ua.

Стефанчук заявив, що причиною ухвалення такого звернення є військовий шантаж із боку Росії.

«Ми розглянемо це питання вже цього тижня і впевнений, що український парламент гідно відповість. Я хочу внести пропозицію невідкладно зареєструвати та ухвалити постанову Верховної Ради про звернення до ООН, Європарламента, урядів та парламентів іноземних держав, парламентських асамблей, міжнародних організацій з приводу неприйнятності військового шантажу щодо України з боку Росії, який вона здійснює з метою недопуску реалізації європейських та євроатлантичних прагнень України», – заявив Стефанчук.

Він закликав лідерів фракцій якнайшвидше підписати звернення. Якщо парламент зробить це сьогодні, то вже 25 січня нардепи можуть схвалити його.

За даними Стефанчука, Росія посилює психологічний тиск на Україну, а ізоляція Кремля від світу настільки посилилася, що там уже серйозно замислилися над визнанням «ДНР» та «ЛНР».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 24 Січня 2022 16:21
який рік триндять що ВСУ самі круті в гейропі... кінчилась крутизна чи ніколи такими й не були??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus