USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Українська ППО збила 18 російських ракет в різних регіонах

11 Жовтня 2022 13:48
Повітряні сили ЗСУ 11 жовтня ліквідували 18 російських ракет в різних регіонах України.

Про це повідомив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат під час брифінгу 11 жовтня.

«Дві крилаті ракети збито повітряним командуванням «Центр», також 4 крилаті ракети знищено на сході держави військовослужбовцями командування «Схід», 8 крилатих ракет знищено на півдні підрозділами і ПК «Захід», і ПК «Південь». Це вже 14 ракет», – повідомив він.

Він уточнив, що їхня кількість збільшуватиметься.

Додамо, ще чотири ворожі ракети було знищено силами та засобами повітряного командування «Південь», які випустили близько 7 ранку 11 жовтня з району Каспійського моря.

Як ми писали, зранку 11 жовтня майже на всій території України зранку була оголошена повітряна тривога. Державна служба з надзвичайних ситуацій попередила українців про високу ймовірність ракетних ударів по території України протягом дня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus