USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Українська тенісистка Світоліна вийшла в 1/8 фіналу на Олімпіаді в Токіо

26 Липня 2021 16:45
Українська тенісистка Еліна Світоліна здобула перемогу в другому раунді на Олімпіаді в Токіо над австралійкою Айлою Томлянович.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Еліна Світоліна здобула перемогу в другому раунді на Олімпіаді в Токіо над австралійкою Айлою Томлянович – 4:6, 6:3, 6:4. Отже, перша ракетка України вийшла в 1/8 фіналу», – зазначає Федерація тенісу України у Facebook.

«В останні пів року Айла Томлянович стала виступати стабільніше. На жаль, сьогодні, перші півтора сети я грала дуже погано, мало що виходило. Я боролася і не здавалася, саме тому й перемогла. Рада, що змогла знайти свою гру, хоча сьогодні все було, як у сповільненій зйомці. Корт швидкий, потрібно було постійно швидко підробляти ногами, намагатися адаптуватися», – заявила Еліна, як передає Укрінформ.

У третьому раунді Ігор-2020 українка (№ 6 WTA) зустрінеться з гречанкою Марією Саккарі (19).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ABC Показати IP 27 Липня 2021 00:15
От що значить недавно вийшла заміж. Монфіс навчив її, як правильно ракетку в руках тримати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus