USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Українські міста засипало снігом. Фото

19 Квітня 2017 13:28
Фото сильного снігопаду, який пройшов в Дніпрі та ще низці міст України вранці 19 квітня, опублікували у мережі. Під Дніпром - величезний затор, закриті школи.

За словами генерального директора ММК ім. Ілліч Юрія Зінченка, в Дніпрі також непроста ситуація спостерігається і в аеропорту.

Рух транспорту на дорогах значно ускладнено. Один з в'їздів до міста був практично повністю заблокований.

"Це - колапс... Дніпро, аеропорт замело. На дорогах все стоїть. Водіям не рекомендують їхати в цьому напрямку... В'їзд і виїзд в Дніпро з боку Запоріжжя заблокований з двох боків через великий затор...", - написав Зінченко.



Через сильний снігопад у Дніпрі можливі підтоплення, перебої з подачею електрики і води.

Про це у Facebook написав мер міста Борис Філатов.

Як повідомлялося раніше, в результаті сильного снігопаду в Україні було знеструмлено 152 населених пунктів в 6 регіонах. У Дніпропетровській області без світла залишився 73 населений пункт.

Окрім того, сильний снігопад пройшов у ніч на 19 квітня в багатьох областях України. Сніг накрив також Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів та інші міста. ">Люди в соцмережах активно викладають фото і відео снігових заметів і кучугур на дорогах, які досить незвичні для другої половини квітня в Україні, інформує Кореспондент.

">


Згідно з прогнозами синоптиків, дощ з сильним мокрим снігом сьогодні очікується і в Чернівецькій, Полтавській, Івано-Франківській, Львівській, Харківській та Дніпропетровській областях. ">Сильні дощі в цей день пройдуть в Луганській, Донецькій, Запорізькій і Херсонській областях.

">Управління безпеки дорожнього руху України просить водіїв утримуватися від поїздок.

"При різкому погіршенні погоди за можливості утримайтеся від поїздок на власному транспорті, особливо на далекі відстані. Якщо все ж виїхати вкрай необхідно, будьте особливо уважними та обережними за кермом", - йдеться в повідомленні.

Дніпро:



Харків:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Снєг кружицца лєтаєт Показати IP 19 Квітня 2017 13:40
Клас!!! А коли до нас вернеться сніжок???
Лучанин до Снєг кружицца лєтаєт Показати IP 19 Квітня 2017 17:37
Чому ви радієте д*біли, цеж ні ягід ні фруктів не буде, будите жерти закордонне з хімією
артем Показати IP 19 Квітня 2017 18:21
10 см снігу і це стихійне лихо?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus