USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку телевізійників зі Сходу тричі перевіряла міліція

18 Липня 2014 19:00
Насторожені лучани декілька разів скаржились правоохоронцям на знімальну групу телеканалу «НЛО TV». А все тому, що хлопці, які знімають проект «Міста України», розмовляли російською.

«Міста України» - це тревел-шоу.

«П’ять молодих, веселих та завзятих мандрівників вирушають містами України. Щоразу вони разом прибувають до одного з міст, у яких кожен цікавиться чимось своїм. Хтось хоче дізнатися, де знайти найгарніших дівчат, хтось – де можна дешево і весело випити, а хтось – де освідчитись у коханні. Кожного разу – нове місце, нові інтереси, нові запитання. Отримавши поради від мешканців, герої вирушають кожен до власноруч обраного місця, щоб перевірити, чи дійсно там настільки класно, як говорять», - кажуть про свій проект його творці.

У Луцьку телевізійники знімають «рівненський» епізод програми. Хлопці пояснюють, що всі плани в Рівному зіпсувала погода, тому були змушені їхати в обласний центр Волині для того, щоб відзняти там необхідний матеріал. Один з фінальних епізодів випуску став водяний «батл» - постановочне змагання між двома командами. Учасників дійства, охочих з’явитись на блакитному екрані, шукали тут же – на пляжі Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі України.

Попри те, що безпосередньо зйомки тривали не довше декількох хвилин, підготовчий процес зайняв більше години. Хлопці наповнювали кульки водою та підносили до місця проведення водяної «битви».
Дівчатам, своєю чергою, на «озброєння» видали пістолети, які стріляють водою.
Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини звукорежисер команди Матвій Небіков, у Луцьку, здебільшого російськомовній команді приходилось несолодко: «Реакція людей – 50 на 50 відсотків. Хтось після слів «Здравствуйте, мы снимаем программу «Города Украины» відразу переходить на російську мову, інші просто воліють не спілкуватись», - розповідає Матвій.

Учасник знімальної групи проекту «Міста України» каже, що за ці дні декілька разів довелось поспілкуватись з представниками місцевих правоохоронних структур. Мовляв, люди, зачувши російську мову, починали неадекватно реагувати на телевізійників: «Називали сепаратистами і тому подібне. А вчора, коли знімали фаєр-шоу на вулиці Лесі Українки, взагалі ледь не скандал трапився».

Не теплішим був прийом знімальної групи і в Тернополі. Хлопець розповідає, що під час фестивалю «Файне місто» люди починали співати всім відомої пісні про Президента Росії Володимира Путіна, почувши як хтось говорить російською мовою.

Сам же звукорежисер з Дніпропетровська, його колеги – жителі Києва та інших регіонів країни. Повсякдень хлопець спілкується російською мовою, щоправда чудово знає українську і при необхідності вільно говорить нею. Матвій зауважує, що останнім часом, через військову агресію країни-сусіда, ставлення людей до російської мови дуже погіршилось. Хлопець є фронтменом гурту «Bad Taste», який виконує пісні російською, але наразі з «колегами по цеху» задумався про написання україномовного альбому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дончанин Показати IP 18 Липня 2014 22:33
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus