USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Український музикант «поцілив» у серця слухачів. ВІДЕО

19 Квітня 2013 11:04
Другий кліп на пісню «Стріляй» з нового альбому «Земля» презентував гурт «Океан Ельзи».

Відео знімали з розмахом – тільки у масовці зайняли майже півтисячі людей. А костюмеру довелося пошити за 5 днів 50 костюмів, - пише ТСН.

Режисер кліпу - американець Майк Брюс. «Стріляй» - це історія любовного трикутника. Причому, за зізнанням лідера гурту Святослава Вакарчука - це його особисті переживання. Кліп було викладено на офіційній сторінці гурту в Youtube 18 квітня і за добу з поміж майже 200 коментарів не отримало майже жодного несхвального відгуку. Шанувальники перекладають текст пісні російською мовою та не стримують захоплення.

«Це не те що на голову вище за все, що є в Україні, а й на світовому рівні складно знайти, щось крутіше, в плані звуку! У мене новий еталон того, як повинен звучати рок», - так звучить один з багатьох схвальних відгуків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Mangol Показати IP 19 Квітня 2013 15:00
Так собі, у нього є НАБАГАТО кращі пісні
* Показати IP 8 Травня 2013 10:42
а мені чимось м"юз нагадує. саме звучання програшів цієї композиції

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus