USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Українці оберуть національне журі Євробачення-2023, проголосувавши в «Дії»

29 Березня 2023 19:33
У «Дії» запустили нове опитування. Українці зможуть обрати членів національного журі Євробачення-2023. Вони оцінюватимуть виступи виконавців з інших країн у фіналі пісенного конкурсу в Ліверпулі.

Про це повідомив очільник Мінцифри Михайло Федоров.

Проголосувати можна за одного з 10 претендентів на суддівське крісло. До складу журі ввійдуть п’ять кандидатів, які наберуть найбільшу кількість голосів.

Опитування триватиме до 5 квітня.

Нагадаємо, «Євробачення-2023» проводять в Ліверпулі після того, як минулорічний учасник від Великої Британії Сем Райдер посів друге місце, поступившись українському «Kalush Orchestra».

Оскільки вторгнення Росії не дозволило Україні як країні-переможцю провести конкурс у 2023 році, організатори заявили, що Великобританія проведе його від її імені.

Україну на конкурсі в Ліверпулі представить гурт TVORCHI з оновленою версією треку Heart of Steel.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus