USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Євробачення-2023 відбудеться не в Україні

17 Червня 2022 15:22
Європейська мовна спілка вирішила, що пісенний конкурс Євробачення у 2023 році відбудеться не в Україні. Організатори звернулися до Великої Британії, щоб обговорити можливість проведення конкурсу там, оскільки представник цієї країни посів друге місце.

Про це пише УП з посиланням на EBU.

«EBU хотів би подякувати UA.Суспільне за їхню щиру співпрацю та відданість вивченню всіх сценаріїв протягом кількох тижнів після перемоги Kalush Orchestra 14 травня в Турині та поділитися своїм сумом і розчаруванням з приводу того, що конкурс наступного року не може бути проведений в Україні...

У результаті цього рішення, відповідно до правил і для забезпечення безперервності заходу, EBU тепер почне переговори з ВВС, що посіли друге місце цього року, про потенційне проведення конкурсу Євробачення-2023 в Сполученому Королівстві», – йдеться в повідомленні.

При цьому в EBU зазначили, що хотіли б, щоб перемога України позначилася на конкурсі наступного року: «Це буде для нас пріоритетом у наших обговореннях з можливими господарями».

Нагадаємо, 14 травня гурт Kalush Orchestra посів перше місце і приніс третю в історії перемогу України в Євробаченні. 10 червня Кабінет Міністрів створив організаційний комітет з проведення в Україні у 2023 році пісенного конкурсу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus