USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Українці подали понад 7,2 тисячі заявок на мікрогранти за програмою «єРобота»

12 Серпня 2022 23:00
У застосунку «Дія» в межах проєкту «єРобота» українці подали 7200 заявок.

Про це повідомляє Мінекономіки.

«Мікрогранти для започаткування чи розвитку бізнесу залишаються найпопулярнішим напрямком серед українців, які беруть участь програмі «єРобота». Вже понад 7,2 тисячі заявок на отримання фінансування зареєстровано через Портал Дія», – йдеться в повідомленні.

Наразі триває четверта хвиля прийому запитів на участь у програмі. Свої бізнес-плани можна подати через Портал Дія до 21 серпня. Люди, які отримали відмову у фінансуванні в минулих хвилях, мають право на повторну участь із доопрацьованими заявками.

Українці з 1 липня можуть у застосунку «Дія» подавати заявки на участь у проєкті «єРобота».

«єРобота» – це шість програм, які дадуть змогу створити десятки тисяч бізнесів і сотні тисяч робочих місць. Зокрема, перша програма передбачає гранти до 250 тис. грн на будь-який мікробізнес. Друга – гранти до 8 млн на розширення та створення підприємств у сфері переробки. Третя і четверта програми – гранти на висадку садів (до 400 тис. грн за 1 га) і побудову теплиць (до 7 млн грн). П’ята програма – це гранти для стартапів у сфері ІТ. Шоста – це гранти на здобуття нових навичок у сфері інформаційних технологій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus