USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Українці в Чехії можуть обміняти посвідчення водія

1 Березня 2023 06:46
У Празі з 28 лютого громадяни України можуть обміняти посвідчення водія.

Як передає Укрінформ, про це повідомило Міністерство внутрішніх справ країни.

«Із 28 лютого українці можуть обміняти національне посвідчення водія в Чехії. Послугу почали надавати за допомогою мобільних програмно-технічних комплексів ДП «Документ» у Празі», – йдеться в повідомленні.

Обмін посвідчення здійснюють, коли в особи є фізичний документ, який вилучає співробітник державного підприємства «Документ». За кордоном послугу відновлення українського посвідчення водія поки не надають.

Читати ще: Українці отримали право перебувати в Грузії без віз протягом двох років

Мобільні програмно-технічні комплекси розташовані за адресою: Прага, 110-00, Náměstí Republiky 656/8 (паркінг торгового центу Kotva).

Із адресами усіх центрів обслуговування громадян «Паспортний сервіс» можна ознайомитись на сайті підприємства. Обслуговування відбувається і за попереднім записом, і в порядку живої черги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus