USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Українці влаштували бійку біля суду в Кишиневі, п'ятьох затримали

3 Жовтня 2017 07:00
У Кишиневі у понеділок, 2 жовтня, затримали п'ятьох громадян України через безпорядки біля будівлі суду, повідомили у посольстві України в Молдові.

Як передає Укрінформ, українські дипломати перебувають у постійному контакті з правоохоронними органами Молдови.

За даними молдавських ЗМІ, група одеситів з 30 осіб влаштувала сутички з правоохоронцями біля будівлі суду, де розглядали справу їхнього товариша В'ячеслава Дашка, якого засудили до тюремного ув'язнення за вбивство. Українці спробували саботувати арешт товариша.

У результаті молдавські правоохоронці затримали пятьох порушників правопорядку. Їм повідомили про підозру в порушенні громадського порядку і перешкоді представникам поліції у виконанні своїх службових обов'язків.

Затриманим загрожує штраф у розмірі більше 100 євро, до 60 годин громадської праці або затримання на строк 15 діб.



Як повідомляє timpul.md, В'ячеслава Дашка заарештували рік тому за вбивство. Протягом 12 місяців по його справі повинні були винести судовий вердикт, але це не було зроблено. І згідно з постановою Конституційного суду Молдови, Дашка повинні були звільнити. Однак молдавські прокурори пред'явили йому нові звинувачення по іншій справі і затримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus