USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Українці з Уханя 20 лютого прилетять у «Бориспіль»

18 Лютого 2020 19:52
Літак авіакомпанії SkyUp Airlines, який здійснюватиме евакуацію українських громадян з Уханя, вилетить до Китаю майже о третій годині ночі 19 лютого і повернеться в Україну близько 8 години ранку 20 лютого.

Про це на брифінгу розповів генеральний директор авіакомпанії SkyUp Airlines Євгеній Хайнацький, повідомляє Укрінформ.

«Ми тільки сьогодні вранці отримали дозвіл від Китайської Народної Республіки, в якому зазначено, що час прибуття літака не може бути раніше ніж 22 година за місцевим часом. Тобто, ми змушені змінити рейс на три години пізніше, літак вилетить з Києва о 2 годині 50 хв. Прибуття літака в четвер 20 лютого залишається, як було – восьма ранку», – сказав Хайнацький.

Він наголосив, що було відібрано три екіпажі, які працюватимуть на цьому рейсі, – це 17 осіб. Усі вони є добровольцями. Рейс виконуватиметься через Алмати (Казахстан).

Хайнацький додав, що були зпроведені всі необхідні підготовчі заходи, зокрема, передбачено спеціальне обслуговування пасажирів, і хоч екіпаж буде максимально відділений від пасажирів, це не позначиться на їх забезпеченні всім необхідним.

Раніше міністр охорони здоров’я Зоряна Скалецька повідомила, що за даними МВС, український літак забере з Уханя 49 громадян України і близько 25 іноземців.

За останніми даними МОЗ, станом на 18 лютого у світі зареєстровано 73 тис. 335 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 1873 летальні. Одужало вже 12 тис. 842 особи. В Україні жодного лабораторно підтвердженого випадку COVID-19 не зафіксовано.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus