USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Українці зможуть літати до ЄС за 10 євро, – Порошенко у Луцьку

23 Березня 2018 15:43
Завдяки угоді з лоукостом Ryanair українці матимуть змогу літати до країн ЄС за 10-40 євро протягом року з Києва та Львова.

Про це йшлося під час візиту Петра Порошенка до Луцька 23 березня.

Президент розповів, що сьогодні о 10 годині ранку в Борисполі підписав унікальну угоду з Ryanair. Перші три тижні запуску польотів на 10 напрямках з Києва та 5 зі Львова квитки будуть коштувати 10 євро.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПЕТРО ПОРОШЕНКО НА ВОЛИНІ. ТРАНСЛЯЦІЯ

25% квитків коштуватимуть 20 євро і протягом цілого року середня ціна всіх квитків не перевищуватиме 40 євро на напрямках до ЄС.

Це призведе до того, що інші оператори також знижуватимуть вартість квитків. Зі слів президента, прихід Ryanair є лакмусовим папірцем інвестиційного клімату в державі.
Як сьогодні повідомлялося, із жовтня цього року лоукостер Ryanair почне виконувати авіарейси до України з 6 європейських країн. Перелік рейсів. Забронювати квитки на Ryanair за 10 євро можна до 26 березня.Загалом розмір авіаквитка згодом буде складати нижче 40 євро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus