USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Українці не хочуть відпочивати у Криму

15 Червня 2010 13:25
Голова Верховної Ради Криму Володимир Константинов констатує: на півострові намітилася тенденція до скорочення кількості українських курортників – натомість, збільшилася кількість курортників і туристів з Росії.

Про це пише Gazeta.ua.

Як повідомила прес-служба кримського парламенту, за оцінкою Константинова, якщо цього року ситуація з туристами з Росії може покращати у зв’язку з укладанням «проривних домовленостей» між Україною і Російською Федерацією, то «український ринок явно просів».

Під час відвідин Коктебелю глава кримського парламенту відмітив, що, не дивлячись на вже наявну велику кількість російських заявок, навіть це курортне селище не може забезпечити повну завантаженість впродовж всього курортного сезону.

За словами Володимира Константинова, це одна з головних проблем рекреаційної сфери Криму.

«Ми, кримчани, балувані. Звикли, що все одно до нас їдуть. А сьогодні Крим далеко не так привабливий для туристів, як в минулі часи. І виїжджати виключно на природних і кліматичних умовах у півострова вже не вийде», - заявив спікер.

На його думку, сьогодні кримським курортам необхідний ефективний маркетинг.

«Треба добре подумати, чим заманювати людей і як», - підсумував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
СаньОК Показати IP 15 Червня 2010 19:24
А що там робити? Совок-совком.За стільки років могли б щось поміняти.
маруся Показати IP 15 Червня 2010 19:25
чим "заманювати" людей? то ви нас заманюєте? схоже на сир, кістку чи пшоно і клітку! краще за тіж гроші в болгарію чи де інде
Серж Показати IP 17 Червня 2010 13:40
Я уже был в крыму и там зачод!
Андрей Показати IP 14 Серпня 2014 23:06
Нам эти "пляжные котлетоеды" с руины нафиг не нужны!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus