USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

УКРОП у Луцьку представив кандидатів у депутати до місцевих рад

26 Вересня 2015 18:09
Головна ставка партії УКРОП на місцевих виборах – молоді люди з досвідом. Такий принцип формування команди – невипадковий, стверджують лідери політсили. Як пояснив член політради партії УКРОП Ігор Палиця, молодь - це ті, хто творитиме майбутнє України, люди, які «не мають в голові СРСР».

Про це він заявив під час представлення кандидатів в депутати місцевих рад від партії УКРОП сьогодні, 26 вересня.

Так, представлення відбулося в приміщенні облмуздрамтеатру. Першим номером у списках до Луцької міської та Волинської обласної рад є член політради партії Ігор Палиця. Він пояснив, що рішення очолити списки було свідомим.

«Я вирішив і погодився очолити списки. Для мене це означає велику особисту відповідальність перед волинянами, за тих, хто пішов зі мною одній команді. У разі перемоги УКРОПу до обласної та міської рад я оберу обласну раду, але нестиму відповідальність і за місто, і за область. Але й команда повинна розуміти, що відповідальність також буде колективною: ми повинні дотримувати обіцянок, бо люди наступного разу нам не повірять. Я, якщо щось обіцяю, – роблю це. Якщо в команді хтось помилиться, і не зможе виправити помилку, то ми публічно виправимо, але цієї людини не буде в нашій команді», - пояснив він.

Він зауважив: основу команди складають молоді, але досвідчені люди, які не словами, а своїми справами довели власний патріотизм.

«Це ті люди, які хочуть, щоб Україна жила краще. І бачачи ваші обличчя, я впевнений, що все вийде. Ми переможемо, і народ буде оцінювати нас за справами, які зроблені. У нас є унікальний шанс зробити пілотний проект і почати будувати Європу тут, на Волині», - зазначив Ігор Палиця.
Згодом, під час прес-конференції Ігор Петрович пояснив напрямки, згідно з якими планують будувати європейське майбутнє краю. Так, найперші проблеми, які потребують вирішення: якісні дороги, прозорий бюджет на науку медицину, турбота про здоров’я нації, підтримка культури, залучення на Волинь інвестицій, розвиток туристичної складової.

Спершу на сцену запросили 64 кандидати у депутати до обласної ради.
«Я хотів би побажати, щоб в такому повному складі 30 жовтня ми всі стояли в приміщенні обласної ради. Вийде у нас - вийде у Волині. Ми повинні обійти людей, і довести їм, що ми хочемо зробити, і що ми зробимо. І ніяких грошей, ніяких підкупів, ніякої гречки», - наголосив Ігор Палиця.
Слово під час представлення взяв і голова обласного осередку УКРОПу Вячеслав Рубльов.

«Ми сьогодні - одна команда, у нас всіх - одна мета: процвітання волинського краю і країни в цілому. Ми готові працювати на Волині заради волинян», - повідомив він.
До слова, з-поміж кандидатів у депутати як до обласної, так і до Луцької міської рад майже немає представників депутатського корпусу попередніх каденцій.

Як пояснив Ігор Палиця, спочатку він хотів запропонувати чинним депутатам приєднатися до партії, посилаючись на їхній досвід роботи в органах місцевого самоврядування. Але під час дискусії, з’ясувалося, що близько 75% нинішніх депутатів не мають права представляти громаду. Бо, зі слів Ігоря Палиці, саме вони розкрадали землю, набивали кишені, часто перефарбовувалися в інші партійні кольори. Відтак, прийнято рішення висувати молодих кандидатів, які зможуть показати, як треба владі працювати. Це ті, хто творитиме майбутнє України, люди, які «не мають в голові СРСР». Але вони також обиралися за принципом «довіряй, але перевіряй», оскільки обманути очікування волинян не мають права.

Окрім того, відбулося представлення і 43 кандидатів в депутати до міської ради та кандидата на посаду Луцького міського голови. Остаточні списки УКРОП представить після реєстрації кандидатів, а на посаду міського голови балотуватиметься голова правління Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк»Олександр Товстенюк, якого громадськості в якості кандидата представили ще на всеукраїнському з’їзді у Києві,14 вересня.

До слова, він повідомив, що семеро з кандидатів – працівниці Офісів розвитку кварталу, які щоденно дізнаються про проблеми і потреби лучан. Більш того, вони є фахівцями своєї справи.
«Вони готувалися до цього як професіонали, знають, як допомогти оформити допомоги, субсидії, пенсії, приватизувати квартиру, як боротися з самовільними забудовами, на що сьогодні не звертає уваги влада. Це - професіонали, грамотні юридично і економічно. Це не родичі і не близькі друзі, це люди, які пройшли жорсткий відбір на посаду в Офісах розвитку кварталу. Сподіваюся, ці люди пройдуть в міську раду. Вони будуть сигналізувати про проблеми лучан міському голові, хто б це не був. У нас є чітке розуміння, що треба і як робити в місті, таким чином ми хочемо імплементувати Фонд у міську раду», - пояснив Олександр Віталійович.
Він переконує, що твердження «Товстенюк прийде в міську раду і всіх працівників повиганяє» - не більше, ніж міф. Адже професіоналізм не залежить від партійної приналежності, чи особи попереднього керівника, а місто заслуговує на компетентних чиновників.Зауважимо, член політради партії Ігор Палиця стверджує: багатьом працівникам бюджетної сфери пропонували доєднатися до УКРОПу, але їх керівництво пригрозило звільненням у разі вступу до лав об’єднання патріотів. Більш того, з його слів, не випадково, що більшість діючих міських голів, вступають до партії «Солідарність» БПП, якщо хочуть балотуватися на повторний термін. Він повідомляє, що багатьом натякають на майбутні обшуки прокуратури і СБУ в разі відмови від вступу до президентської партії, а місцевим адміністраціям дана чітка вказівка забезпечити перше місце на місцевих виборах «Солідарності».

Він пояснив і те, з якими політичними силами УКРОП готовий співпрацювати у місцевих радах. З його слів, нині УКРОП не веде жодних переговорів з іншими політичними силами щодо об’єднання.
«Дуже не хотілося б об’єднуватися з БПП, але ми можемо їх закликати приєднатися до нас шляхом голосування. Не хотілося б об’єднуватися зі «Свободою», бо це сьогодні став комерційний проект. Їх однопартієць Олег Махніцький так і не покараний за те, що випустив колишніх керівників країни, які втекли з мільярдами. Можна було б про щось говорити з БЮТ, але я не розумію, чому вони, перебуваючи у складі коаліції, кричать про зміну тарифів, але нічого не роблять, не виходять з коаліції і не відкликають своїх міністрів», - резюмував Ігор Петрович.

Зрештою, він зауважив: патріоти є не лише в складі УКРОПу. Відтак, усіх, хто прагне працювати на благо Волині, для її процвітання, будуть тільки вітати у колі соратників. Адже головне – не політична сила, а люди, які прийдуть в місцеві органи влади представляти інтереси людей.

Фото: Ксенія Букіна
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 59
Василь Показати IP 26 Вересня 2015 18:20
велика подія в Луцьку...цирк приїхав
122 до Василь Показати IP 26 Вересня 2015 19:38
Я вам так скажу! Усі довго чекали Укропу і дуже багато людей хотіли бачити партію чистою і прозорою а ми бачимо повторний обман і порядку там не буде судячи по тих прихвостнях які там є! Шкода що нас знову зрадили !
пенсіонер до 122 Показати IP 27 Вересня 2015 17:35
КОРУПЦІЯ В УЧИЛИЩАХ ВОЛИНІ: ПРИКРИВАЄ МІЛІЦІЯ Й МІСЦЕВА ВЛАДА? 1 Березня 2015 11:15Коментарів: 32Додати коментар 5 Педагог волинського училища не змирився з корупцією в навчальному закладі. Боротьба із «системою» переросла у бюрократичну тяганину. За намагання припинити корупцію в освітньому закладі чоловіка звільняли і поновлювали на роботі. Завдяки старанням педагога діло дійшло навіть до суду, щоправда, кримінальне провадження швидко закрили. Втім, Феміда дала ще один шанс, аби остаточно встановити справедливість. Уся ця боротьба педагога Валерія Білоуса із корупцією у Луцькому вищому професійно-технічному училищі почалася ще 5 років тому. Для Інформаційного агентства Волинські Новини волинянин розповів, що у своєму освітньому закладі його визнали кращим працівником, втім, коли почав боротися із «системою» - його звільнили, але він боротьбу не припинив. «Як педагог, я став переможцем конкурсу професійної майстерності в 2010-му році, мене ще у Нововолинськ направляли на змагання. Потому, на базі моєї групи «слюсар з ремонту автомобілів» проводили ліцензування професії в училищі, і я захистив ліцензію для закладу. Усю документацію вів зразково, це і підтвердили перевіряючі», - розповідає Білоус.
Andrij до Василь Показати IP 27 Вересня 2015 02:07
Igor Petrovi4 mozet vse-taki sami kak-to bez kogo-to, na prjamyjy? A? I vse bydet xorosho....
Василь до Василь Показати IP 6 Жовтня 2015 00:42
От наприклад в Любешівському районі УКРОП очолила права рука Адама Івановича Мартинюка перший секретар Любешівського райкому КПУ В. П. Матейчик. Ще не так давно, під час подій Майдану, його з ганьбою вигнали із позачергової сесії Районної Ради. "...які «не мають в голові СРСР»"!!!!!!!!!!!!!!))))
Вільний козак Показати IP 26 Вересня 2015 18:21
Цікаво, а що х це за об"єднання таке - а де ж Свобода, Правий Сектор, вони що не патріоти ?...
Антон до Вільний козак Показати IP 26 Вересня 2015 18:35
як раз вони то й патріоти. А не регіонал Корилюк, регіонал Товстенюк...теж мені патріоти.
Анонім до Антон Показати IP 26 Вересня 2015 20:44
Ага, ваші "патріоти" тим часом бурштин риють
Анатоль_ до Вільний козак Показати IP 27 Вересня 2015 08:25
На що нам правий сектор? Ми разом з панею Наталкою Семенівною будемо голосувати за Укроп!
вуйко до Вільний козак Показати IP 27 Вересня 2015 10:15
Свобода - це та що на хабарах седіла коли Луцьким цвинтарем завідувала і та що свого часу у владних кабінетах Києва засідала і крала мільйонами (Мохницький, Швайка...)?:) ПС - це той що бізнеса віджимає і поза законом зброю по Україні розвозить і людей тироризує на замовлення владних структур? О - да це справжні "патріоти"!:)))
Степан Бандера Показати IP 26 Вересня 2015 18:27
Хто ці всі люди? Вони знають, що треба робити у радах?
Прищ Показати IP 26 Вересня 2015 18:44
УКРОПИ, ЯКЩО Ж ВИ ТАКІ ПАТРІОТИ _ - ЧОГО Ж БЕРЕТЕ ДО СЕБЕ ригів - ОДИН курилюк ЩО ВАРТУЄ ,,,,
лучанин Показати IP 26 Вересня 2015 18:48
А де ж Осіпов?Він так старався догодити,так мочив Романюка - і що "всьо пропало"?
степанко до лучанин Показати IP 26 Вересня 2015 20:19
і так буде з кожним!!!
ффф Показати IP 26 Вересня 2015 18:48
це просто жах хто ці люди? знаю буквально 10 людей з усього списку... успіху ви не будете в міській раді))))))
Еліна до ффф Показати IP 26 Вересня 2015 19:23
по моєму, все правильно, нові люди, бо можна було б тронутися якби побачила тут одні і ті самі лиця
Анонім до ффф Показати IP 26 Вересня 2015 23:07
А шо, треба набрати твоїх родичів, щоб ти всіх знав? Не мели бред!!!
Лучанин Показати IP 26 Вересня 2015 18:56
Це ж добре, що не знають, бо так як знають ті, що були, більше Волинь не витримає
будяк і кропива Показати IP 26 Вересня 2015 19:00
укропи,де ж ті списки кандидатів для ознайомлення?На фотографіях це німі обличчя.Чи встидно друкувати?
Андрій Показати IP 26 Вересня 2015 19:37
Національна програма проекту "Допомога олігархам"...
осбб Показати IP 26 Вересня 2015 20:08
сабатюк де ти ку ку.
стоп Показати IP 26 Вересня 2015 20:16
привіт ригионалам
селера Показати IP 26 Вересня 2015 20:23
Для такої орави чоловіків зовсім мало жінок.
волиняка Показати IP 26 Вересня 2015 20:49
Ігоре, а ваші кандидати ж хіба "не перефарбовані"??
осбб 2 Показати IP 26 Вересня 2015 20:50
а де тусовка осбебешників, президент Петя Лавринюк і т. д.
di Показати IP 26 Вересня 2015 21:29
Зверху - фуршет. Бюджетники, пенсіонери і прібліжонні жруть бутерброди з ікрою. Знизу - самооборонівець Діма, який півтора року стоїть на зупинці біля Там-Таму, збираючи кошти бійцям. Він отак може простояти місяць, з цим плакатом!!! А поруч - благодійний ярмарок для бійців. Оренда сцени з шестиметровим екраном коштує в десятки разів більше, ніж весь "товар" на ярмарку. У мєня всьо. http://board.lutsk.ua/imgstore2/images/2015/09/26/nVWOe.jpg
правдива до di Показати IP 27 Вересня 2015 11:15
Не брешіть! Фуршету не було, а була вода для людей бо була задуха! Правду треба писати а не брехню!
доказ до правдива Показати IP 27 Вересня 2015 13:39
прокоментуй оцю світлину, чи може жіночки з дому принесли, просто поклали в укроповстький пакєт) - https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t31.0-8/12068654_10205061936173159_7039888991052873512_o.jpg
гаплик до доказ Показати IP 27 Вересня 2015 23:47
ого...а всі думали, що то в пакетах тих вигружають з буса дівчатка...а то кєкси, чи як там? мафіни)) і виделку металеву поклали...я в шоці)
proof до правдива Показати IP 27 Вересня 2015 13:55
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t31.0-8/12068654_10205061936173159_7039888991052873512_o.jpg
СамоНапад до di Показати IP 27 Вересня 2015 18:26
Ну так в Діми робота така - стояти. Він просто бачить, що тренд змінився, АТО потрохи закінчуєтся, збирати гроші на Схід вже буде непотрібно, то вирішив стояти за політику. А що йому ще робити? Жінки, дітей немає, сім'ю годувати не потрібно, живе на батькову пенсію і стоїть собі цілими днями. Дійсно, не на роботу ж влаштовуватися здоровому мужику. Від роботи коні дохнуть, хай лохи працюють.
Сеня Показати IP 26 Вересня 2015 21:41
Ще там Карнаухової бракувало, при регіонах прийшла, а зараз вже сюди примазалась, не позортесь з такими діячами, бо то сміхота одна.
Сеня Показати IP 26 Вересня 2015 21:43
Ще там Карнаухової бракувало, при регіонах прийшла, а зараз вже сюди примазалась, не позортесь з такими діячами, бо то сміхота одна.
Стас Показати IP 26 Вересня 2015 21:44
Класна команда зібралась
panda Показати IP 26 Вересня 2015 22:44
Раджу ще раз крутнути мишку догори і подивитись в очі цих людей.Як правило вираз очей такий,хоч на міську дошку пошани вішай.Схоже що всі вони будуть (готові) боротись за мир у всьому світі,проти глобального потепління,за захист китів в Антарктиці і ще багато-багато проти чого...Але яким боком це стосується простих лучан?Ми то хочемо дороги без ям,освітлені вулиці,каналізації по околицях,робочі місця на підприємствах(а не ,перепрошую,спортплощадки),прибрані(вночі)вулиці і ще багато-багато такого простого і людського. Мені здається ,що наші інтереси в даних виборах розходяться.Лучани бажають більш таке щось земне.
Анонім до panda Показати IP 27 Вересня 2015 02:10
Бачу ти дуже ділове! І по очах читаєш і за всіх лучан відповідаєш. Не тямиш не лізь!
до стаса Показати IP 26 Вересня 2015 22:54
це не клас це просто ж
карат Показати IP 26 Вересня 2015 23:00
невже ви небачите хто лізе в депутати
??? до карат Показати IP 27 Вересня 2015 01:16
кого маєте на увазі?
панді Показати IP 26 Вересня 2015 23:30
Як ви знаєте про проблеми всіх лучан, особливо в нічну пору? Ви що, гуляща? Чи ночуєте щодня у різних мікрорайонах?
маразм жосткий ! Показати IP 26 Вересня 2015 23:48
чекаю продовження серіалу
Факт Показати IP 27 Вересня 2015 09:31
Назва партіі "УКРОП" абсолютно не відповідає особистому складу іі членів!!! Люди чекали від вас зовсім іншого.
волиняка до Факт Показати IP 27 Вересня 2015 10:20
От коли не будете чекати "цара" або "царицю", не будете тут бла-бла - тоді щось буде корисне і в області і в країні! Легше всього тролити на сайтах і здаватись розумним! Йди і щось зроби і про тебе напишуть, може люди підтримають, оберуть... Які всі "розумні" у коментах...:)))
33 район Показати IP 27 Вересня 2015 10:58
Багато роботи зробив фонд НЛ, у тому числі І.П.Палиця та О.В.Товстенюк. Багато хлопці зробили для Луцька та для Волині. Хто зробив більше? Голосуватиму за Товстенюка! Слава Україні!
підтримую до 33 район Показати IP 27 Вересня 2015 11:18
от це вже точно
Хлоп до 33 район Показати IP 27 Вересня 2015 11:22
Оце вiрно! Не забувайте кожний пост в пiдтримку пана Палицi закiнчувати улюбленим патрiотичним гаслом.
коля до 33 район Показати IP 27 Вересня 2015 13:01
не звертайте увагу, на платні коменти палицеботів
це політика Показати IP 27 Вересня 2015 12:33
Українська земля залита молодою кров'ю, встелена тілами юнаків, мирне населення Сходу без даху над головою, ліків, їжі нормальної...
Стас Показати IP 27 Вересня 2015 15:07
влаштували пір в час чуми, показують які вони багаті і завдяки вам виборцям збагатяться більше якщо ви їх оберете
кнеер Показати IP 27 Вересня 2015 16:14
Палиця!!Ура!!!
Руслан Показати IP 27 Вересня 2015 22:40
Все досить не однозначно, але щоб хто не говорили фонд Палиці працює в місті не лише на період виборів, а постійно. І багатьом людям помагає. а президент в нас не зовсім правильні речі робить. Тому голосувати буду за Укропів
Мирослава Іванівна до Руслан Показати IP 28 Вересня 2015 23:30
доброго часу доби, я віддам свій голос за цю партію, тільки по тій причині, що мій 15 річний внук розповів про добрі справи, які роблять ці люди, зокрема, Ігор Петрович. вибирати інших немає сенсу, ті, хто без фінансової підтримки мають намір збагатитись або революційно неадекватні люди а ті, хто при президенту, розкрадають державу потаємки і не соромлячись. не знаю як буде з цими, хоча розумію що собі в кишеню теж будуть накладати але принаймні про народе не забудуть , дуже вірю в це, подбайте про нас, вірю що ви хоч трохи совісті матимете, а війну треба зупинити
Стир Показати IP 28 Вересня 2015 07:45
В Україні війна,а це смерть,калітцтво,руїна.А тут політикани місцевого штибу презентації,фуршети,концерти-вистрелили заходом з привозом активу області(доїзд+відрядження) на величезну суму.Доплюсуйте гроші-задаток в ТВК за вибори,за роботу в штабах,членам ДВК та ТВК,спостерігачам,бігборди,реклама партії в ЗМІ.ДААААААА-багатий Палиця і Беня-дорога влада.Уявіть скільки вони від людей натирили грошей.Порахуйте скільки ці патріоти заробили на війні.Для них такі заходи-пиль.Не продавайтесь люди новій хвилі людей, які є братами по крові сьогоднішній владі.ЗДОРОВА ВОДА змиє всіх хто шкодить і грабує УКРАЇНУ
стиру Показати IP 28 Вересня 2015 09:51
Базу ДНК невідомих загиблих створили за підтримки та фінансування Філатова, Корбана та інших з їхньої команди. Госпіталь Мечнікова цілодобово оперує наших поранених до тепер. Перші батальони добровольців сворили теж за їхньої підтримки. А ти тут сидиш та мудруєш. Поїдь в Дніпро та перепитай. розумник диванний.
Стир Показати IP 28 Вересня 2015 11:44
От я і кажу СТИРили грошей у людей і СТИРять ще більше, а на копійки від млд.і млн. у.о. допомогу надають укропом(кружки ,браслети,блокноти).ОЛІГАРХ-олігарху око не виклює,а війну підтримає.
ЛУЧАНКА Показати IP 28 Вересня 2015 14:10
особливо талановитий та патріот це Рублев , с партіі в партію . Треба посада так він однім бігом в регіонали швиденько все розвалив бац в укроп
Анонім Показати IP 2 Жовтня 2015 02:33
А нічього що там є особи з РЕГІОНІВ? То в загалі не кого не обходить?
гру Показати IP 2 Жовтня 2015 02:35
Може Палиця думає що люди не звернуть н ато увагу? Лучанам показухаю очі незакриєш!!!
лучанка Показати IP 2 Жовтня 2015 02:37
нехай собі що хоче тей думає, ая віру що лучани розумні і на то не поведуться!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus