USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Унаслідок важкої хвороби померла посадовиця Волинської ОВА

6 Лютого 2024 13:22
Сьогодні стало відомо про смерть багатолітньої працівниці Волинської обласної військової адміністрації Руцької Алли Володимирівни.

Про це інформують в ОВА.

Жінка пропрацювала 30 років в облдержадміністрації. Завжди привітна, усміхнена та досвідчена посадовиця, справжня професіоналка. Останні роки життя боролась із важкою хворобою, яка врешті забрала її у засвіти.

«Висловлюємо щирі співчуття доньці та близьким Алли Володимирівни. Нехай добрі спомини про неї назавжди залишаться в пам’яті друзів, колег, знайомих», – йдеться в повідомленні.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині померлої. Царство Небесне, душі спокій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Нік Показати IP 6 Лютого 2024 13:58
Аллочка, не віриться, завжди привітна, розумна, порядна, а скільки горя і бід випало не її ніжні плечі, рано втратила батьків, ще зовсім молодою залишилась одна з малою доцьою, бо чоловік зрадив, так шкода її, і чому такі хороші люди так рано покидають цей світ, Царство Небесне Аллусі, може, там їй буде добре.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus