USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Універсальний всюдихід – для волинських прикордонників

30 Вересня 2022 06:47
Днями волинські прикордонники отримали універсальний всюдихідний «багі». Автомобіль має високу прохідність по бездоріжжю, потужний і міцний, а головне – придатний для зовнішнього укомлектування.

Про це повідомили у Волинській ОВА та Волиньраді.

Всюдихід якнайкраще підходить для географії волинського кордону, відзначив начальник ОВА Юрій Погуляйко. Цей невеликий і легкий автомобіль добре надається для патрулювання як зеленої лінії кордону, так і відкритих ділянок на Волинському Поліссі з його піщаними ґрунтами і болотистими місцинами.

До слова, виробництво позашляховиків «багі» налагодили підприємці Кропивницького. Тамтешні волонтери спільно з Фондом національного розвитку Олександра Кулакова допомогли придбати і доправити всюдихід на Волинь.

«Нашим прикордонникам така автівка стане в нагоді. Вона прудка, тиха та надзвичайно міцна. Особливе у ній те, що до каркасу можна «приварити» і дообладнати усе, що буде потрібно, залежно від функцій, які авто буде виконувати», – додав голова Волиньради Григорій Недопад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 30 Вересня 2022 08:11
Вся піар компанія, немає важливіших справ, потрібно особисто бути при передачі, присвоїли чужі лаври..
!!! до Анонім Показати IP 30 Вересня 2022 10:41
Подобається мені Ваш коментар. Зробіть щось краще. Оголосіть збір на автомобіль або потрібну річ і передайте. Яка різниця, хто був на передачі, чи чиїсь якісь лаври присвоюють - головне, що є результат.
Автолюбитель Показати IP 30 Вересня 2022 09:56
Супер, але для чого робити різні колеса?! Це треба 2 запаски возити? На переднє 1 і на заднє 1? Сьогодні по 1+1 парамедик військовий показав недолугість деяких саморобок на прикладі турнікетів - придумують самі велосипед, вони не тримають, не затискають як треба, рвуться. Те ж саме було по зварних "бронепластинах" з ресор - захист сумнівний, а при влучанні ще більше пошкоджень. Ні в якому разі не хочу применшувати важливість допомоги і самовідданості наших людей, але отакі "придумування" деколи можуть шкодити.
!!! до Автолюбитель Показати IP 30 Вересня 2022 10:40
Думаю, що машина пройшла випробовування і неодноразово. Це не перший екземпляр. Бачив в мережі, що їх вже біля 2-ох десятків передали. А щодо різних колес - навантаження на задню вісь - основновна маса. А якщо на передні протектор буде стояти чи не буде це додатковим навантаженням?
123 Показати IP 1 Жовтня 2022 12:46
Резина передня Росава , гіршої ще не зустрічав , як вже щось робиш , зроби до кінця з толком , така дрібниця може коштувати життя нашим воїнам , тим більше зима насувається .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus