USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Управління Держпраці перевіряє ЛПЕ з приводу зловживань екс-директора

10 Листопада 2017 12:58
Нецільове витрачання коштів, а також сумнівні нарахування премій керівництву підприємства Луцьке підприємство електротранспорту та його директору Ігорю Грицюку зокрема розслідують в рамках кримінального правопоршуннея.

Як йдеться в ухвалі Луцького міськрайонного суду Волинської області, Управлінню Держпраці у Волинській області надали дозвіл провести позапланову виїздну перевірку на підприємство для того, аби встановити, чи правомірно нараховували премії, надбавки, доплати та відрядження керівництву ЛПЕ та Ігорю Грицюку зокрема.

Клопотання мотивоване тим, що нині триває досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, яке передбачене ч.2 ст. 191 ККУ (привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем). Карається воно обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, екс-директор ЛПЕ Ігор Грицюк списував пальне на службове авто, у той час перебуваючи у своєму кабінеті. Порушення виявили і звернулися у правоохоронні органи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Едвін Стаська Показати IP 10 Листопада 2017 13:07
Знайшли до кого звернутись!! Найбільш корумпованої структури годі пошукати! Хто більше підмаже-того і правда! На людей їм начхати. Давно треба їх розігнати.
Працівник Показати IP 10 Листопада 2017 17:38
Перевірка по даному питанню проводилась Управлінням держпраці у червні поточного року.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus