USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку затвердили програму розвитку ЛПЕ

15 Червня 2016 10:28
Програму розвитку Луцького підприємства електротранспорту на 2016-2020 роки, яку розкритикували члени бюджетної комісії міськради, затвердив виконком.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 15 червня.

Як повідомив директор підприємства Ігор Грицюк, програма розвитку Луцького підприємства електротранспорту на 2016-2020 роки передбачає ефективне використання електроенергії; розширення обсягу експлуатації рухомого складу та обладнання для електротранспорту, що сприятиме економічному зміцненню підприємства. Також йшлося про переоснащення, модернізацію рухомого складу та контактної мережі; освоєння нових типів рухомого складу з високим рівнем інновацій, та сучасним обладнанням; проведення капітального ремонту та реконструкції виробничих, технологічних та адміністративних будівель.

Передбачається, що реалізація Програми дозволить покращити економічні показники підприємства, зменшити енергоспоживання, покращити надійність, комфорт та безпеку пасажирських перевезень. Автоматизувати облік транспортної роботи (детальний облік пасажирів на окремих маршрутах та видах транспорту), облік перевезень пільгових категорій пасажирів по маршрутах та видах транспорту, дані про завантаження окремих маршрутів та їх планування.


Член виконкому Михайло Щур запитав, чому ЛПЕ не брало участі в конкурсі на пасажирські перевезення за автобусними маршрутами. Ігор Грицюк відповів, що наявні в підприємства автобуси – несправні, тож ЛПЕ не мало автобусів для виставлення на конкурс.

На підтримку програми розвитку підприємства висловився заступник міського голови Сергій Григоренко. З його слів, облік пільгових та платних пасажирів та контроль за готівкою дозволить отримати чітку картину того, скільки пільговиків перевозить підприємство, а облік робочого часу водіїв дозволить розрахувати пікові навантаження та зекономити до 200 тисяч гривень зі сплати за електроенергію.

У підсумку, члени виконкому підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Корінний лучанин Показати IP 15 Червня 2016 12:31
"....дозволить розрахувати пікові навантаження та зекономити до 200 тисяч гривень зі сплати за електроенергію." - це поки що ФЕЙКОВА ЕКОНОМІЯ! Чому? Та тому що є ПРОГНОЗОВАНА, РОЗРАХУНКОВА(планова) та ФАКТИЧНА ЕКОНОМІЯ ! Григоренко мусить це знати! Якщо ні, то це просто офісний менеджер і гріш ціна йому! Ось ФАКТИЧНА ЕКОНОМІЯ і покаже всю картину маслом оцих "ПРОЖЕКТІВ" Грицюка. За кредитні кошти і ДУРЕНЬ може зліпити цю програму. На мій погляд, БЮДЖЕТНА КОМІСІЯ робила СПРАВЕДЛИВІ ЗАУВАЖЕННЯ, але виконком , очевидно , " МУДРІШИЙ". Я так думаю, що нічого із цього НЕ БУДЕ! СЛОВО і ДІЛО ДУЖЕ РІЗНЯТЬСЯ у міськраді саме з цих питань. Фейкові специ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus