USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Управління Держпраці та Волинська митниця підписали меморандум про співпрацю

15 Вересня 2021 22:09
Управління Держпраці у Волинській області та Волинська митниця підписали меморандум про співпрацю та взаєморозуміння в сфері державного ринкового нагляду та контролю продукції.

Сторони зобов’язалися координувати дії в сфері ринкового нагляду та надавати всебічну підтримку для розвитку співробітництва.

«Сторони запланували проводити спільні превентивні заходи, які будуть спрямовані на надання роз’яснень для суб’єктів господарювання. Це дасть можливість підвищити рівень правової обізнаності щодо практичного застосування права на безпечність нехарчової продукції», - зазначив Олександр Козлюк, начальник Управління Держпраці у Волинській області.

Артем Гузь, начальник Волинської митниці, зауважив, що шляхом проведення спільних заходів вдасться налагодити співпрацю та взаємне сповіщення про випадки виявлення нехарчової продукції, яка становить загрозу суспільним інтересам, або ж не відповідає встановленим вимогам.

Також сторони домовилися, що заздалегідь плануватимуть та систематизуватимуть заходи ринкового нагляду і контролю продукції та їх постійне вдосконалення на основі регулярної оцінки та аналізу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus