USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Управління культури ОДА надрукує книги волинських авторів

25 Вересня 2018 16:24
На друк книг Ольги Герасим’юк, Надії Гуменюк, Ніни Горик, Клавдії Корецької, Тетяни Бондар та Віктора Лазарука управління культури, з питань релігій та національностей Волинської облдержадміністрації спрямує 190 тисяч гривень.

Відповідні тендери оголосили через систему електронних закупівель Prozorro 25 вересня. Пропозиції прийматимуть до 2 жовтня.

Йдеться про друк таких книг авторів: «Старолуцькі легенди» Ольги Герасим’юк, «Перекотиняв» Надії Гуменюк, «Казочки та колисанки для Максимка та Оксанки» Ніни Горик, «Сонячна дівчинка» Клавдії Корецької, «Яблука для Іуди» Тетяни Бондар та «Світязь» Віктора Лазарука.

Всі книги надрукують накладом по 500 примірників, окрім документального есею Віктора Лазарука, наклад якого складе 300 екземплярів.

Книги заплановано надрукувати в період із 3 грудня до 17 грудня. Перед друком усього накладу передбачено представлення сигнального примірника.

Якість книг повинна відповідати усім усталеним нормам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus