USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Уряд підтримав пільгові кредити для купівлі землі. Хто може скористатися

14 Липня 2021 19:14
Кабінет міністрів підтримав здешевлення кредиту для купівлі землі сільгосппризначення за рахунок розширення програми державних гарантій кредитів, що надаються бізнесу.

Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль., інформує ТСН.

«Відтепер програмою державних портфельних гарантій зможуть скористатися фермери, які бажають придбати землю сільськогосподарського призначення. Уряд підтримав відповідне рішення під час засідання... Це вже третя наша програма, яка спрямована на здешевлення грошей для фермерів, і це дозволяє їм не лише придбати землю, а також почати дійсно стратегічно та довгостроково інвестувати у своє виробництво», – заявив очільник Кабміну.

Шмигаль зазначив, що пільгові умови будуть розповсюджуватися лише на дрібних та середніх аграріїв, які вже працюють на землі та мають у користуванні не більш ніж 500 гектарів. Позика надаватиметься строком до 10 років, а гарантії від держави дозволяють суттєво знизити ставку по кредиту, який надає банк.

Нагадаємо, від 1 липня в Україні припинив дію мораторій на продаж сільськогосподарських земель, що діяв від 2002 року, і відкрився ринок землі. Відтепер українці можуть вільно купувати та продавати землю сільськогосподарського призначення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ехехех Показати IP 14 Липня 2021 19:35
І очі замилити якось треба ... і зуби заговарювати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus