USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Уродженець Луцька Тимощук намагався оскаржити рішення УАФ про довічне відсторонення від українського футболу

25 Січня 2023 11:51
Колишній гравець збірної України Анатолій Тимощук намагався оскаржити рішення Контрольно-дисциплінарного комітету Української асоціації футболу про позбавлення його усіх титулів, ліцензії тренера та відлучення від вітчизняного футболу. Апеляційний комітет УАФ відхилив скаргу ексфутболіста.

Про це інформує пресслужба УАФ

«У задоволенні апеляційної скарги Анатолія Тимощука на рішення КДК УАФ від 11 березня 2022 року відмовлено в повному обсязі. Апеляційний комітет УАФ залишив дане рішення без змін.

Рішення Апеляційного комітету УАФ може бути оскаржене у Спортивному арбітражному суді у м. Лозанна», – йдеться у повідомленні.

Уродженець Луцька, колишній гравець збірної України Анатолій Тимощук з 2017 року займає посаду асистента головного тренера фінансованого «Газпропом» футбольного клубу «Зеніт» із Санкт-Петербурга.

Після початку повномасштабного вторгнення Тимощук тривалий період не висловлювався про російську агресію, а в грудні заявив, що не планує покидати РФ.

КДК УАФ позбавив Тимощука усіх титулів, ліцензії тренера та відлучив від вітчизняного футболу довічно.

7 січня Президент України Володимир Зеленський підписав указ, яким ввів у дію рішення РНБО про санкції щодо російських та деяких українських культурних діячів. Серед 119 покараних осіб опинився і Тимощук. Персональні санкції застосовані до Тимощука терміном на 10 років. Йому заборонено в’їзд до України. Також він позбавлений усіх державних нагород, не має права на отримання у власність земельних ділянок, блоковано всі його активи – фінанси, рухоме та нерухоме майно.

Раніше депутати Луцької міської ради позбавили ексфутболіста звання «Почесний громадянин міста Луцька».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus