USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Уродженку Львівщини, яка посеред вулиці крала в лучанок сережки, засудили на 3 роки

31 Травня 2019 10:41
В обласному центрі Волині уродженка Львівщини, відволікаючи увагу жінок, крала у них золоті сережки прямо посеред вулиці. Здебільшого злочини відбувалися на центральних вулицях міста. За злочини жінка отримала покарання у виді позбавлення волі на три роки.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Так, під час судового засідання вдалося встановити, що раніше судима уроджена Львівщини, відволікаючи увагу потерпілих, як правило викрадала в них по одній золотій сережці прямо посеред вулиці. До слова, здебільшого злочини жінка скоювала на центральних вулицях Луцька.

Зокрема, вдалося зафіксувати десять випадків крадіжки золотих прикрас, а також один випадок крадіжки грошей. Відзначимо, що злочини відбувалися в період з грудня минулого року до лютого цього року. Загальна сума збитків становила більше 25 тисяч гривень.

Допитана у судовому засіданні крадійка свою вину у вчинених злочинах визнала повністю.

Таким чином, суд засудив жінку до трьох років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
я Показати IP 31 Травня 2019 10:47
злодії і проститутки не зміняються...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus