USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Затримали жінку, яка в луцьких школах знімала з учениць сережки. Фото

19 Вересня 2018 09:35
Жінку, яка обманом змушувала школярок віддавати їй сережки, затримали у Луцьку в школі №21.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили у прес-службі патрульної поліції Волині.

Як стало відомо, спіймали зловмисницю вранці 19 вересня у школі №21, куди вона прийшла на промисел.

Жінка у шкільному туалеті підійшла до школярки, яка там перебувала, і наполягала, аби вона зняла сережки. Заплакана дитина вибігла з туалету та поскаржилася вчительці на підозрілу жінку. Зловмисницю затримали, їй 30 років.

При собі жінка мала квитанції з ломбардів, куди, вочевидь, вона здавала крадені прикраси. Відомо, що особа мала проблеми з законом, пов'язані з наркотиками.

Наразі обставини з'ясовує слідчо-оперативна група.

Як повідомлялося, зловмисниця 17 вересня обманом зняла сережки з учениці школи №17. Також 16 вересня їй вдалося ошукати двох дівчаток, які навчаються у школі №10.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
Ку-ку Показати IP 19 Вересня 2018 09:39
фото баби в студію!
Дмитрий до Ку-ку Показати IP 20 Вересня 2018 13:22
А фото менты показывают когда нужно.А когда не выгодно, нет.Тому пример дела связанные со взятками и беспределом в МВД.Там лица вообще в "интересах следствия" не показывают никогда)
Анонім Показати IP 19 Вересня 2018 09:41
Пальці дверима поламати, по-іншому не навчиш
Гал Анонім до Анонім Показати IP 19 Вересня 2018 10:34
В таких випадках я свою гуманність кладу в коробку і закриваю в шафу. Руки обрубувати - однозначно!
Просто Показати IP 19 Вересня 2018 09:42
Тупа конч"на скотина, закрити сволоту і забутись. Що за безлад в тих школах???????? Де охорона, яку формують з старих алкашів, що за безвідповідальність?? Да повикидайте той непотріб, що по 20 років ср"ки відігріває, діяльності 0, розвитку 0, контролю 0 ... Вже пліснявою пахне від тих освітніх рехформ. У вас поки або дитину не вкрадуть, або їй голову не розіб'ють, або "пожертви" вимагатимуть то й завжди буде бардак....
Я в шоці до Просто Показати IP 19 Вересня 2018 10:04
Не скажи колись одного року охорону наймали за гроші і всією школою скидалися то було набагато гірше ніж дядько якій на пенсії.
Просто до Я в шоці Показати IP 19 Вересня 2018 12:25
про що ти говориш??? "скидались всією школою"..... Це державні установи, яким необхідно правильно використовувати бюджет. Якщо держава не може виконувати свої функції по відношенню освітньої галузі - то на*уй вона за це береться? Кожен день в рупор кричать, що безробіття, немає демобілізованим воїнам місця роботи... Всі думають, що за межами шкіл, лікарень мільйони платять, то я вам скажу - Ні! 60% всіх коштів бюджету відмивають. Хоть хтось намагався змінити керівництво, якому за 20 років кожен день грошей не вистачає?? Чому ж за копійки всі сидять і не йдуть в комерційні приватні установи?????Бо бюджет - це кормушка, до якої тільки прагнуть й дорватись.Не бачу проблем в заробітній платі, якщо на охорону й виділять 15 тис на місяць, а це як мінімум 3оє охоронців, що червуватимуть позмінно, але з ЯКІСНИМ ВИКОНАННЯМ СВОЇХ ФУНКЦІЙ, то такої х-рні не буде. (Якщо цим звичайно займеться керівництво школи)
Ага до Просто Показати IP 19 Вересня 2018 11:00
так-так, піде на ну зарплату, що платитимуть в школі, в охоронці молодий, дужий, спортивний спецпризначенець))От зараз все кине і побіжить за три максимум за п"ять тисяч охороняти вашу школу. Там пенси тільки й будуть сидіти, та ще й тих проблематично знайти, бо всі хочуть якісно і результативно, але за копійки. Кінчилась халява.
Лучанин Показати IP 19 Вересня 2018 10:08
Відрубати тварині руки.
Клава Показати IP 19 Вересня 2018 10:22
Яка жорстокість - ії треба спочатку лікувати за європейськими стандартами, потім реабілітувати на кращих курортах країни , або ЄС, потім задля адаптації передати в сімью для спілкування та спільного проживання з обдарованими дітьми ...
Правдоруб Показати IP 19 Вересня 2018 10:28
Оснастити системами відеоспостереженн всі школи для покращення безпеки, у США вже давно всі навчальні заклади так зробили.
мама Показати IP 19 Вересня 2018 10:57
а чому ха"ю закрили... щож з це таке. волинські новини покажіть фото цієї "вумен" щоб всі знали. чому весь час ви закриваєте всіх то вбивць на машинах, то злодіїв то ще когось... давайте нормальне фото.....
Хрен собачий до мама Показати IP 19 Вересня 2018 15:58
Тому й закривають обличчя,щоб один вже скоєний злочин не породжував інші,ще не скоєні. На хвилях люті, вендетти і так би мовити праведної помсти злочинцю. Про суд Лінча чули?. Як правило ні до чого хорошого це не приводить.
мама до Хрен собачий Показати IP 19 Вересня 2018 22:44
я її бити не збираюсь, але фейс цієї с..ки хочу побачити..... і на це я теж маю право, і не тільки я на це має право, а і всі лучани. Бо це могло статись і з нашими дітками.
User до мама Показати IP 19 Вересня 2018 17:52
Читай закони, яжмать. Поки провина людини не доведена у суді, вона вважається невинуватою. Це називається "презумпція невинуватості".
мама до User Показати IP 19 Вересня 2018 22:40
Якби на місці цих діток були ваші так само би думали і писали "презумпція невинуватості"? Свідків знайшли... дітей зі шкіл привези на опізнання... що далі.. подругу так само будете захищати?
Вася Показати IP 19 Вересня 2018 14:10
Да як сережки вкрала то зразу руки рубати?! А як владці крадуть крадуть то нічого ще нікому не обрубали???!!!!!! Люди зараз такі абазльонні!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Чому ви не йдете до владців і там так не пишете як жінці зразу руки!!!!жінку покарати але Владу треба заграти за те що пів країни покрала!!!! Скільки всьго собі накрали то нічого???!!!!! Всі чиновники в таких домак авто то їм не треба руки обрубати??????Чому люди не виходять на такі мітинги???? Може йти до домів високопосадовців ?!!!авто у владців депутатів чиновників таке що проста людина за все життя не заробить !!!!! Чому не починається все з голови?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
О до Вася Показати IP 19 Вересня 2018 15:22
до чого тут влада "не така" і шкільна крадійка-наркоманка?!? , а як владці штани познімають і з голими дупами по місту бігатимуть, чи з даху стрибатимуть, то ви всі теж так зробите?
Смішно Показати IP 19 Вересня 2018 15:00
Школи оснащені камерами спостереження, принаймні, 21- ша - точно.Але...чи камера відеоспостереження затримає на вході жінку-наркоманку - це вже питання. Так само не затримає її охоронець при вході, оскільки за день заходить у школу та виходить із неї стільки людей різної статі та зовнішності, що всіх не проконтролюєш!Ходять батьки, дідусі-бабусі, брати, сестри і т.д. ...Це - нереально.І тут ні до чого коментарі щодо кремезності чи віку охорони...Напевне, єдине, що лишається - це вести розмови із дітьми, як удома, так і в школі з приводу того, що від незнайомців треба триматись подалі. Іншого варіанту не бачу, оскільки життя є небезпечним і дітей треба готувати до різних ситуацій.
ех Показати IP 19 Вересня 2018 15:05
фото фамілію люди напишіть хто знає!!
НЕБАЙДУЖА Показати IP 19 Вересня 2018 22:54
В 21гімназіїї Немає Охорони!!! А чергують вчителі безоплатно. Кожен раз як завожу дитину в гімназію то інший вчитель. ЦІКАВО А УРОКИ ХТО ЗАМІСТЬ НЬОГО ПРОВОДИТЬ? І вчитель жінка що зможе вдіяти в більш небезпечний ситуації?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus