USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Усе одно пішов би, – голова ОДА про звільнення чиновника. Уточнено

20 Червня 2018 12:42
Голова Волинської ОДА розкритикував доповідь керівника відділу залучення інвестицій та європейської інтеграції ОДА Андрія Ткачука.

Про це йшлося під час засідання колегії Волинської облдержадміністрації 20 червня.

Олександр Савченко зазначив, що доповідь ґрунтується на неповних даних і має місце «неоднотипність подачі інформації». До того ж Олександр Савченко висловив низку зауваг майже до кожної програми.

Він пригадав, що очільник управління розвитку, інвестицій та європейської інтеграції Волинської ОДА Юрій Кресак написав заяву про звільнення після того, як його програму не підтримали депутати облради.

«У нього самого хватило сміливості піти, якби він навіть цього не зробив, то все одно пішов би», – зазначив голова ОДА.

Андрій Ткачук, своєю чергою, повідомив, що загалом йдеться про 41 цільову програму, 30 із яких підпадають під фінансування з обласного бюджету. Зараз уже прийнято 22 програми, на які потрібно спрямувати близько 99 мільйонів гривень.

«Основна проблема – недостатнє фінансування, зокрема співфінансування програм на місцях», – сказав Андрій Ткачук. Він додав, що жодну з програм належно не опрацьовували щодо їх доцільності. Так, деякі програми прийняли ще у 2012 році.

Попередньо в матеріалі йшлося про те, що голова Волинської ОДА Олександр Савченко пов'язав звільнення з посади Володимира Гунчика з нерезультативністю більшості обласних програм. Однак слова голови ОДА не стосувалися колишнього голови ОДА і були хибно трактовані журналістом. Редакція перепрошує у читачів та згаданих осіб за подачу неточної інформації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
здравомислячий Показати IP 20 Червня 2018 14:02
Гунчик не приймав рішення щодо свого звільнення!Рішення прийняв президент.Бо тільки і лише гарант держави має право приймати і звільняти всіх голів ОДА по всіх областях України.Сам Гунчик казав що коли мене звільнить Порох тоді і піду.Бо він його назначив от він його і звільнив!
ЮА Показати IP 20 Червня 2018 14:36
Геть пофіг, Гунчик нічого хорошого області не зробив!
ОДА Показати IP 20 Червня 2018 14:50
Гунчик пішов, бо не порядна людина в роботі і в сім`ї......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus