USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.87

Мер Луцька оштрафував на 200 тисяч підрядника, який вкладав асфальт під час снігопаду

7 Грудня 2021 09:48
Попри рясний снігопад у Луцьку вчора, 6 грудня, один із підрядників продовжив роботи з вкладання асфальту. Його змусять не тільки переробити ділянки, на яких за таких умов було покладено асфальт, а й сплатити штраф у розмірі 200 тисяч гривень.

Луцький міський голова Ігор Поліщук на оперативній нараді розказав, що вчора один із підрядників при настанні несприятливих погодних умов продовжував здійснювати вкладання асфальту.

Мер звернувся до директора департаменту ЖКГ міськради Миколи Осіюка у зв’язку з цим питанням: «Я забороняю вам платити хоча би копійку за всі роботи, які були зроблені вчора цим підрядником. Ба більше, при настанні сприятливих погодних умов – все переробити, кожен сантиметр асфальту. Жоден сантиметр асфальту, який покладено за таких умов, не може залишатися. Переробити за кошти підрядника. Окрім того, я виставляю підряднику штраф у розмірі 200 тисяч гривень. Це означає, що ті роботи, які він зробив у місті на інших об’єктах, не будуть оплачені, він подарує їх місту», – сказав Ігор Поліщук.

Відзначимо, на роботу підрядника також звернули увагу самі мешканці міста.
Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Иван Показати IP 7 Грудня 2021 09:56
такие "заявления-хотелки" решаются чз суд.........но это не оправдывает подрядчика
Анонім до Иван Показати IP 7 Грудня 2021 19:38
ні...перед тим як підписати акт виконаних робіт, перевіряється якість таких робіт, а потім вирішується питання про оплату...до чого тут суд?
Феміда Показати IP 7 Грудня 2021 10:25
Все вірно - криворуких бракоробів треба наказуати, але то не функція мера! Для того є відповідна процедура і відповідні органи.
Народна прокуратура до Феміда Показати IP 7 Грудня 2021 13:28
Які органи і яка процедура? Це суто цивільні правовідносини. Замовник робіт - міська рада, отже, розбиратись з підрядником має саме міськвиконком. Якщо ж представник міськвиконкому недолугий, то його керівник (міський голова) має право вказати йому на упущення. Чи, на Вашу думку, мер має спокійно спостерігати за тупістю підлеглих і підрядників, а потім, по завершенню робіт, тратити гроші на проведення експертних досліджень якості дорожнього покриття і роками судитись з виконавцем робіт?
во дурак до Народна прокуратура Показати IP 7 Грудня 2021 19:11
Замовник робіт УЖКГ. Там керує Осіюк.
Народна прокуратура до во дурак Показати IP 7 Грудня 2021 22:52
А УЖКГ це структурний підрозділ чого? Правильно, Луцького міськвиконкому. А міськвиконом - це виконавчий комітет Луцької міської ради. Що тобі не так?
во дурак до Народна прокуратура Показати IP 8 Грудня 2021 10:06
Тебе послухати, то Зеленський мене може штрафувати за безквітковий проїзд. Моя думка, що то все самопіар. І чому саме на 200 тисяч, чого не на мільйон, ще б півсквера забацали
Німкеня Показати IP 7 Грудня 2021 10:27
Браво Ігр Ігорович!!! Ще зверніть увагу, що на сьогодні на проспекті Волі є близько 40 робітників , а де вони були коли було тепло. Було тепло і погода, а було лише два працівники один в тракторі спить, а другий тримає лопату.
Ватник до Німкеня Показати IP 7 Грудня 2021 13:12
А місцевих підлобузників не має? тільки з Німечинни?
Кравчука Показати IP 7 Грудня 2021 17:33
Знов пострадає простий робітник, що тому підряднику у теплому кабінеті, оштрафують-зарплату не видасть працівникам, налякали їжа голою жопою
Народна прокуратура до Кравчука Показати IP 7 Грудня 2021 22:56
І що ти пропонуєш? Хай так і кладуть ті прості робітники, плюючи на містян, аби лиш їм зарплату виплачували повністю?
Галина Показати IP 7 Грудня 2021 21:45
Якийсь таємничий підрядник. Штрафують повітря, наказують нікого. Потім стане відомо, що цей ''підрядник'' все місто так ремонтував, і живе він закордоном, і за освітою він ветеринар,і цього таємничого керівника кожного тижня штрафували,,,,,, Ніхто без дозволу керівництва міста собі таке не дозволив ! В таку погоду ніякий завод не мав би права відпускати асфальт, а тим більш вкладати його в калюжі і сніг ! Комусь воно потрібне!!! Хтось на цьому заробляє великі кошти ! Але загалом місто стає ГАРНІШЕ !!! Хай "К Л А Д У Т Ь'' !!!
Брехня Показати IP 9 Грудня 2021 09:35
Для чого писати брехню. На заводі був готовий асфальт і його потрібно було кудись впихнути. А штрафу ніякого не було.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus