USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Усі туристи, які застрягли в інших країнах, повернулися додому

3 Липня 2018 13:58
Усі українські туристи, які застрягли після відпочинку у Тунісі, Албанії та інших країнах, вже повернулися додому.

Про це повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян під час прес-конференції, інформує ТСН.

"Ми забезпечили повернення всіх українських громадян з Тунісу, Албанії та інших держав. Кризу подолано, питання вирішено", - сказав керівник відомства під час прес-конференції.

Він вибачився перед усіми, хто змушений був лишатися за кордоном протягом кількох годин або більше доби, не маючи змоги повернутися додому. Омелян зазначив, що уряд сподівався, що після мінімалізації державного втручання у роботу бізнесу з'явиться ідеальний механізм роботи з клієнтами, проте цього разу владі довелося втрутитися.

Міністр також додав, що авіакомпанію Bravo Airways допустили до ринку перевезень, адже з розвитком авіаційного бізнесу уряд став ліберальнішим до компаній.

Як повідомив заступник голови Департаменту консульської служби МЗС Василь Кирилич виданню "Громадське", що станом на 11:43 усі туристи, які застрягли у Тунісі, повернулися додому. Це 994 особи.

За словами Кирилича, всього від затримок авіарейсів постраждали близько 1,5 тисячі українців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus