USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Туристи, які застрягли на Занзібарі, повернулись в Україну

16 Лютого 2021 12:47
Українські туристи, що через несправність літака, не могли вилетіли з Занзібару, повернулись додому. Вони приземлились вранці 16 лютого в аеропорті «Бориспіль».

Про успішне повернення мандрівників на батьківщину повідомили у пресслужбі SkyUp, пише 24 канал.

У компанії зазначили, що рейс PQ 1972 вилетів із Занзібару о 23:59, а вже близько 10:00 приземлився в Києві.

«Після дозаправки та надання гарячого харчування пасажирам в Анталії, літак прибув у Бориспіль 16 лютого о 09:47. Також цим рейсом доставлено весь багаж туристів», – повідомили у SkyUp.

У компанії подякували за допомогу у отриманні дозволів на виліт Державіаслужбі, Мінінфраструктури та МЗС Кенії та українському посольству в цій країні.

Зазначимо, що повітряне судно з українськими громадянами мало вилетіли ще о 20:00 15 лютого, проте з технічних причин виліт затримали на кілька годин.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що майже 180 українців не змогли вилетіти з африканського острова Занзібар. Пізніше SkyUp пояснив, що з технічних причин рейс SkyUp Airlines Занзібар – Київ не вилетів за розкладом. А коли несправність усунули, потрібно було вносити зміни в маршрут, а також отримати нові дозвільні документи від країн, кордони яких перетинає літак.

Нагадаємо, серед 180 українців, які застрягли на Занзібарі, виявилася і Анастасія Зінченко, яка рік тому не могла вилетіти з китайського Уханю через свою собаку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 16 Лютого 2021 15:48
Собачку хоч привезли?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus