USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Увесь транспорт Луцька зупиниться на «Хвилини мовчання»

19 Листопада 2018 17:30
У Луцьку 24 листопада відбудуться заходи з вшанування пам’яті жертв голодоморів в Україні. Розпорядженням секретаря Луцької міської ради Григорія Пустовіта забороняється звучання розважальних мелодій на ринках міста, у закладах ресторанного господарства та на території історико-культурного заповідника «Старий Луцьк», йдеться на сайті Луцької міської ради.

Так, 24 листопада відбудеться:

— 15.00 — скорботна хода від Театрального майдану до Замкової площі;

— 15.30 — панахида за померлими від голодоморів 1932-33 років;

— 16.00 — громадська акція «Запали свічку!».

Відбудеться покладання квітів до пам’ятного знака Християнському милосердю волинян на території Хресто-Воздвиженської церкви та пам’ятника жертвам політичних репресій на Замковій площі.

Окрім того, Департамент житлово-комунального господарства зобов’язали провести благоустрій та впорядкування Театрального майдану, вулиці Лесі Українки, майдану Братський міст, вулиці Данила Галицького, вулиці Братковського, Замкової площі. Провести роботи з належного впорядкування пам’ятних знаків на Замковій площі та на вулиці Карпенка-Карого.

Також буде обмежено заїзд автотранспорту на Замкову площу, зупинити рух транспорту на вулицях Данила Галицького, Братковського, Замковій площі під час проведення скорботних заходів.

«Вивісити Державний прапор України зі скорботною стрічкою на приміщеннях підприємств, установ, організацій міста. Рекомендувати керівникам підприємств та установ міста утриматись від проведення 24 листопада 2018 року розважальних заходів.

Підготувати звернення до керівників транспортних підприємств міста щодо заборони музичного супроводу у пасажирському транспорті 24 листопада 2018 року та організації зупинки транспортних засобів і подачі ними відповідного звукового сигналу під час «Хвилини мовчання» о 16.00», — йдеться також у тексті розпорядження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus