USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

УЄФА перенесе Євро-2020 та зупинить Лігу чемпіонів та Лігу Європи, – ЗМІ

12 Березня 2020 20:49
Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) вирішив зупинити розіграш обох єврокубків – Ліги чемпіонів та Ліги Європи, а також перенесе чемпіонат Європи з футболу 2020 року на 2021-ий. Причина – поширення коронавірусу.

Про це повідомляє Громадське з посиланням L’Equipe.

Так, 17 березня УЄФА планує провести відеоконференцію з представниками усіх 55 національних асоціацій, що входять до складу організації. Саме тоді УЄФА оголосить про зупинку ЛЧ і ЛЄ та про перенесення Євро-2020.

Також під час конференції мають вирішити, чи зупиняти національні чемпіонати серед футбольних клубів. На сьогодні вже «пішли на карантин» чемпіонати в Італії, Іспанії та Нідерландів.

Лігу чемпіонів та Лігу Європи можуть дограти влітку 2020 року, саме тоді, коли мало відбутися Євро (12 червня – 12 липня).

Більш того, провести Євро проблемно ще й тому, що наприкінці березня мають відбутися матчі плей-офф відбору на Євро, аби визначити останніх чотирьох учасників турніру. Як провести поєдинки через поширення коронавірусу, неясно.

Інформацію про зупинку Ліги чемпіонів та Ліги Європи підтвердив й італійський спортивний журналіст Нікола Скіра.

Раніше в УЄФА вже заявляли, що в разі погіршення ситуації з коронавірусом Євро-2020 буде скасоване.

Нагадаємо, збірна України пройшла відбірковий етап та зіграє у фінальній стадії Євро-2020.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus