USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Афганістані пролунали вибухи на виборчих дільницях, є загиблі

20 Жовтня 2018 15:07
Цьогорічні парламентські вибори в Афганістані відбуваються у надзвичайно напружених умовах загалом у 32 провінціях країни. У двох провінціях їх відклали.

Сьогодні під час голосування на парламентських виборах у столиці АфганістануКабулі пролунала серія вибухів поблизу виборчих дільниць, повідомляє Ракурс з посиланням на Associated Press.

Кілька людей поранені. А джерела агентства AFP в афганській владі повідомляють про смертельні випадки.

Двоє поліцейських отримали поранення, намагаючись знешкодити саморобний вибуховий пристрій біля виборчої дільниці в північно-західній частині Кабула.

Крім того, були поранені ще двоє цивільних осіб, які прямували до виборчої дільниці.Очевидці повідомляють також про вибухи на інших дільницях.

Також повідомляється, що таліби заманили у засідку та вбили чотирьох поліцейських у центральній провінції Гур.

Цьогорічні парламентські вибори в Афганістані відбуваються у надзвичайно напружених умовах загалом у 32 провінціях країни. У двох провінціях їх відклали — у Кандагарі на тиждень, у Газні — на рік. Також проведення виборів затримали в 11 з близько 400 районів країни.

Сьогодні низка дільниць не змогли відкритися або відкрилися із запізненням.

Охорону правопорядку під час голосування здійснюють 70 тис військовослужбовців сил безпеки країни. Спочатку очікувалося, що задіють 50 тис військовослужбовців. Представник міністерства внутрішніх справ Афганістану Наджіб Даніш оголосив про збільшення кількості залучених військовослужбовців, не надавши більше деталей.

Перші кілька годин голосування минули без серйозних інцидентів, відбулося лише декілька незначних випадків насильства.

Під час виборчої кампанії 10 кандидатів убили, рух «Талібан» погрожував зашкодити здійсненню голосування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus