USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

В Англії кілька десятків людей три дні жили у пабі, який замело снігом

29 Листопада 2021 23:27
В Англії через шторм «Арвен», який 26 листопада обрушився на північ і північний схід Великої Британії, десяткам людей довелося жити три дні в пабі, який замело снігом.

Про це пише ВВС, повідомляє Бабель.

Люди застрягли у пабі готелю Tan Hill Inn, який називають найвищим пабом країни. Готель Tan Hill Inn, будівлю якого звели в XVII столітті, стоїть самотою в районі майже незаселеної височини Йоркшир-Дейлс – на висоті 528 метрів над рівнем моря.
У пʼятницю, 26 листопада, у Tan Hill Inn зібралося близько 60 людей на трибʼют-концерт гурту Oasis. До вечора сильний сніг замів усі дороги в окрузі, а сам готель опинився під метровим шаром снігу. Поліція і рятувальники порадили людям залишитися в готелі до покращення погодних умов, що вони й зробили.

Менеджерка готелю та власниця пабу Нікола Таунсенд розповіла, що 40 людей розмістили у готелі, а для решти у залі пабу обладнали імпровізований табір. Весь цей час люди проводили вікторини, грали в настільні ігри, пили пиво та співали у караоке.
Після «порятунку» та розчищення снігових завалів відвідувачі Tan Hill Inn розповіли, що в готелі та пабі панувала святкова атмосфера. Всі дуже потоваришували, а одна з врятованих жінок заявила, що не хотіла їхати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 29 Листопада 2021 23:45
Заздрю, я б так також пожив…)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus