USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Австралії в пожежах згоріли будівлі актора Рассела Кроу

14 Листопада 2019 23:38
В австралійських штатах Квінсленд та Новий Південний Уельс вирують близько 150 природних пожеж, загинули три людини.

Діє режим надзвичайного стану, згоріли сотні будинків. Зокрема, були знищені кілька будівель, що належать голлівудському актору Рассела Кроу, передає Euronews.

Постраждали не менше 13 пожежних. У районі Радлінг Хаус на захід від Брісбена під час гасіння вогню зазнав аварії пожежний вертоліт. Пілот отримав незначні травми

Влада закликала місцевих жителів і туристів терміново евакуюватися.

Лісові пожежі в Австралії не рідкість для посушливого літнього сезону, але цього року вони почалися дуже рано – на континенті ще не закінчилася весна.

Нагадаємо, в австралійському штаті Новий Південний Уельс через «катастрофічну» ситуацію, викликану масштабними лісовими пожежами, ввели надзвичайний стан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus