USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

В Австралії випустили джин на честь звільнення Херсона

4 Грудня 2022 00:25
Австралійська компанія-виробник алкогольних напоїв Sunshine & Son випустила унікальний джин на честь звільнення Херсона від російських окупантів.

Кількість пляшок обмежена, адже це – лімітована серія, повідомляють на сайті компанії.

Виробники джину називають Херсон містом, «де, мабуть, ростуть найсолодші кавуни у світі».

Читати ще: Укрпошта запустила передпродаж марки з містом-героєм Херсоном

«Зрештою, щедрий шматочок свіжозрізаного кавуна стане ідеальним «гарніром» до вашого G&T (джин-тоніка). Підніміть, будь ласка, келих за Херсон і героїчні зусилля багатьох», – наголошує виробник.

Ба більше, кошти від продажу усієї колекції джину підуть на закупівлю металодетекторів, які передадуть Україні в рамках гуманітарної місії з розмінування територій.

Вартість однієї пляшки у 700 мл становить 99 австралійських доларів, що дорівнює майже 2,5 тисячам українських гривень.

Етикетка пляшки оздоблена у кольорах українського прапора, на тлі якого зображено військовослужбовця у «пікселі». У його руці – кавун, який є символом Херсона.

Крім того, дизайнером етикетки є одесит із ніком Konstantin Des. Як повідомляють у компанії, робоче місце дизайнера 10 травня постраждало від російського ракетного удару. Зараз чоловік, як і решта українців, живе в умовах відсутності електрики через російські атаки по енергетичній інфраструктурі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Карл Показати IP 5 Грудня 2022 22:47
Отакий би в колекцію. Раптом на віоліті з'явиться, то точно куплю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus