USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«В автобусі є поранений, вагітна жінка та дитина, заручники в поганому стані», – луцький терорист. Аудіо

21 Липня 2020 19:33
Максим Кривош, який захопив автобус із заручниками в Луцьку та утримує їх більше 9 годин, заявив, що люди – в поганому стані. Серед тих, кого він утримує, є один поранений, а також вагітна жінка і дитина.

Про це він заявив в телефонній розмові із журналістами телеканалу «НТА».

«До написаного мені додати немає чого. Ці вимоги виконуються – я відпускаю людей. Поліція не йде мені на зустріч. Ні одного кроку я не бачив, одні провокації.

Заручники в поганому стані. Повний автобус. Одна людина поранена, одна вагітна, одна дитина. Що вам ще цікаво… Не один г**дон, із тих перерахованих мною, не виклав в мережу відеозвернення про те, що я просив», - каже Максим Кривош.


Читайте також: Захоплення автобуса з заручниками в Луцьку: все, що відомо наразі. Трансляція

Нагадаємо, 21 липня близько 9:00 озброєний вибухівкою та стрілецькою зброєю Максим Кривош захопив у Луцьку автобус Берестечко-Краснилівка. Він приїхав ним на Театральний майдан та сам подзвонив у поліцію.

Спецслужби одразу повністю перекрили пішохідний рух та не пускають у центр громадський та приватний транспорт.

Як стало відомо, чоловік уродженець РФ, раніше судимий. Він вимагає, аби глави судів, міністерств, прокуратури, парламенту, церков записали і виклали в ютюбі заяви про те, що саме вони – терористи в законі.

Також захопник стріляв по будівлі ГУНП у Волинській області та по правоохоронцях. Терорист хоче, аби до нього приїхало якомога більше журналістів, які б донесли його вимоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 21 Липня 2020 19:52
А де наші муніципали? Хай випишуть штраф за незаконну парковку і може злякається тоді поїде?
Лучанка Показати IP 21 Липня 2020 20:04
Максим, ти уявив себе супергероєм, який хоче спасти людей від терористів в законі, але незчувся як сам тим терористом став, і СТРАЖДАЮТЬ ПРОСТІ ЛЮДИ, яких ТИ ЗАХОПИВ І МУЧИШ В АВТОБУСІ! То чим ти відрізняєшся від тих, проти кого розвернув цю операцію?!!! Якщо маєш хоч трохи здорового глузду, здавайся, бо інакше загинеш, як терорист і неадекват, а не як супергерой! Хіба цього ти добиваєшся?
Лучанка Показати IP 21 Липня 2020 20:05
Господи,поможи тим людям,які зараз перебувають в тому автобусі.....
гниль Показати IP 21 Липня 2020 20:21
Не один із тих перерахованих мною, не виклав в мережу відеозвернення про те, що я просив». Ладно Зеля, ему как президенту такого делать нельзя, потому как потворствовать терроризму нельзя. Но остальные, что в короне? Даже с точки зрения пиара: «Я террорист, прошу освободить заложников». Тупость и гордыня.
Монархіст Показати IP 21 Липня 2020 22:41
"Не один із тих перерахованих мною, не виклав в мережу відеозвернення про те, що я просив." Таки да...((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus