USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

В автокатастрофі на Волині загинула новообранна депутатка районної ради

23 Листопада 2020 13:38
В автокатастрофі, що трапилася 21 листопада на трасі поблизу села Замшани Ратнівського району, загинула новообрана депутатка Ковельської районної ради Краглик Валентина Тарасівна.

Про це повідомив депутат Ратнівської районної ради Олександр Ковч, пише Волинь-нова.

За словами чоловіка жертвами ДТП стали Краглик Валентина Тарасівна та Наход Анатолій – жителі смт Ратне. Ще один чоловік госпіталізований з важкими травмами.

«З глибоким сумом зустріла Ратнівщина звістку про те, що на 71-му році життя завершила свій славний земний шлях депутат п’ятого, шостого, сьомого скликань Ратнівської районної ради, новообраний депутат Ковельської районної ради Краглик Валентина Тарасівна.

Все її життя і трудова біографія були пов’язані з Ратнівщиною та людьми Ратнівщини.

Працюючи на різних посадах, Валентина Тарасівна вирізнялась надзвичайною відповідальністю, порядністю, принциповістю та вимогливістю до себе та оточуючих і, водночас, – людяністю та небайдужістю до проблем і щоденних справ земляків.

Глибоко сумуємо та розділяємо всім серцем біль і смуток втрати. Світла пам’ять про неї залишиться у серцях ратнівчан», – йдеться у повідомленні на сайті Ратнівської районної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 25 Листопада 2020 19:58
Цікаво чи автомобіль на Українській реєстрації?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus