USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Демократичній партії США заявили, що Трампу загрожує імпічмент

10 Грудня 2018 08:59
Президенту СЩА Дональду Трампу може загрожувати імпічмент, якщо буде доведено, що він доручив своєму юристу заплатити колишній моделі Playboy за мовчання про їхні стосунки. Такий вчинок Трампа може вважатися порушенням правил фінансування передвиборчої кампанії, заявив член Демократичної партії з Нью-Йорка Джеррольд Недлер. Про це пише «Радіо Свобода» з посиланням на американські ЗМІ.

«Це може стати порушенням, яке передбачає імпічмент. Чи таке правопорушення є достатньо значним, щоб цей імпічмент виправдати — інше питання. Проте звісно ці порушення передбачають імпічмент, тому що, хоча й були скоєні до того, як цей президент став президентом, вони мали на меті нечесне обрання на цю посаду», — заявив Недлер, який очолить Юридичний комітет після того, як демократи отримають більшість у Палаті представників Конгресу в січні 2019 року.

За законами США, внески на користь передвиборчої кампанії мають бути відкритими. Такі платежі також не мають перевищувати $2 700.

Нагадаємо, влітку 2018 року адвокат колишнього юриста Трампа Майкл Коен оприлюднив запис, на якому Трамп обговорює з Коеном потенційний платіж колишній моделі Playboy Карен Макдугал, що нібито мала зв’язок з президентом США. Запис був нібито зроблений за два місяці до президентських виборів 2016 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus