USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В ГПУ підтвердили, що нардепа від «Слуги народу» судили за зґвалтування

20 Листопада 2019 17:26
Народний депутат «Слуги народу» Руслан Іванісов має погашену судимість за обвинуваченням у зґвалтуванні. Про це сказав генеральний прокурор Руслан Рябошапка на брифінгу 20 листопада, відповідаючи на запитання журналістів. Проте його слова спростувала пресслужба Генпрокуратури.

Зокрема на запитання, чи була перевірка, чи відсидів Іванісов за зґвалтування Рябошапка відповів.

«Перевірка була здійснена. Не Генеральною прокуратурою, а відповідними органами, ті факти, про які ви говорили вони підтвердилися. Його судимість погашена, тому вважається, що людина не судима на даний момент».
Проте згодом пресслужба Генеральної прокуратури України спростувала заяву генпрокурора Руслана Рябошапки.

«Інформація щодо підтвердження погашеної судимості одного з народних депутатів України, озвучена сьогодні під час брифінгу в Генеральній прокуратурі, не є підтвердженою. Перевірка наразі триває, про її результати буде офіційно повідомлено додатково», – йдеться у повідомленні.

Раніше народний депутат VIII скликання Ігор Мосійчук написав у своєму Telegram-каналі, що нардеп від «Слуги народу» Роман Іванісов був засуджений за зґвалтування неповнолітньої.

«Народний депутат від «Слуги Народу», обраний по 153 в/о (м. Рівне, Рівненський р-н), Роман Іванісов у 90-х був засуджений і відбував покарання за зґвалтування неповнолітньої!» – написав Мосійчук.

Коментуючи цю інформацію голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявив, якщо з’ясується, що нардеп від «Слуги народу» Роман Іванісов дійсно був засуджений за зґвалтування неповнолітньої, то це питання буде винесене на розгляд фракції.

41-річний Руслан Іванісов пройшов до Верховної Ради по виборчому округу № 153 на Рівненщині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Психопланетарій, Лип Показати IP 20 Листопада 2019 17:47
Не виключно, що у ВР таких обранців достатньо, які "куролесили вокруг да около". Треба таким шляхом всіх перевірити, щоб люди знали кого вони обрали до ВР та ким вони були раніше.
Народна прокуратура Показати IP 20 Листопада 2019 17:53
Дійсно, людина рахується не судимою. Юридично. Але яке моральне право ця особа має представляти український народ у парламенті? Де політична відповідальність "Слуги народу"?
Нелох Показати IP 20 Листопада 2019 17:59
А що так можна? Він повернувся в минуле, взяв довідку, що ще не зґвалтував і заніс в ГПУ
Оруел Показати IP 20 Листопада 2019 18:56
Яник сидів, Юля, Юга... Ледь не сіли Аваков, бєлєцкій, ляшко... Чесних і чистих у нас НЕМАЄ!!!
Анонім Показати IP 20 Листопада 2019 19:01
Людоньки, наші слуги - педофіли!!!!
Лучанин до Анонім Показати IP 20 Листопада 2019 21:33
У злиднів слуг немає
Небайдужий Показати IP 20 Листопада 2019 20:27
Пора змінити назву партії на "ганьба народу"
Виктор Показати IP 23 Листопада 2019 08:23
Ему нет места в парламенте за групповое а тем более ,что это за срок ? Всех сквозь пальцы не увидеш - не все слуги виноватые .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus