USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В ГПУ пояснили, чому не мають управи на «сім’ю» Януковича

6 Травня 2017 22:11
Україна не має важелів впливу на багатьох VIP-чиновників часів президентства Віктора Януковича, яких Інтерпол відмовився оголошувати в міжнародний розшук, оскільки вони знаходяться у Росії.

Про це заявив заступник генерального прокурора України Євген Єнін, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"90% тих, кого відмовився розшукувати Інтерпол, знаходяться у Росії. Безвідносно до вирішення Інтерполу, є червона картка чи ні, Інтерпол визначає для нас, що якщо зазначені особи перебувають у Росії - на них немає важелів", - сказав він.

Також заступник глави ГПУ зазначив, що стосовно Януковича і його 15-ти сподвижників діють санкції, накладені Радою ЄС.

"В'їзд жодного з них до Європейського Союзу або низки інших країн: Швейцарію, Ліхтенштейн, США тощо тепер є абсолютно неможливим", - наголосив Єнін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Я Показати IP 7 Травня 2017 07:08
Що ви викладаєте дурниці, що Інтерпол відмовився оголошувати в міжнародний розшук, оскільки вони знаходяться у Росії. Причина в тому, що Генеральна прокуратура не може надати а Інтерпол належних доказів.Хоче зробити це чужими руками. Або не хоче...
Анонім до Я Показати IP 7 Травня 2017 10:28
Скоріше не хоче. Ця справа вже сприймається більшістю як мильний серіал, не дивлячись на весь трагізм. В Інтерполі не ідіоти працюють, для них гасла про колишню злочинну владу ніщо, для них доказова база є аргументом. А тут якраз проблеми, що і не дивно. Хороша схема - спустити справу на гальмах, а для елехторату розказати про поганий Інтерпол, про рашку, про яйця, які завжди мішають.
роя Показати IP 7 Травня 2017 13:55
зачароване коло

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus