USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Аби втекти з України Янукович здався в полон російським воякам

7 Квітня 2014 08:47
Начальник Управління Державної охорони Валерій Гелетей в ефірі телеканалу "Інтер" заявив про те, що екс-президент України Віктор Янукович наприкінці лютого здався в полон російським військовим і під їх контролем виїхав із України до Росії.

Саме такими були дії колишнього очільника української держави, - пише ТСН.

Зауважимо, що Гелетей не розповів більше подробиць про втечу Януковича із України, аби не розголошувати таємницю слідства, адже нині деталі виїзду екс-президента із України розслідуються ГПУ.

Чиновник додав, що після відмови Януковича від послуг держохорони, працівники управління, котрі охороняли екс-президента, подали рапорти на звільнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
вадим Показати IP 7 Квітня 2014 10:18
продажний так усі хто гроші накрадає в Україні втікає як і пшонка азаров і інші. їм не треба України їм треба гроші розваги сауни коханки і солодке життя а більше їх нічого не цікавить Це вже ясно усім А молоді хлопці загинули бо хотіли жити в нормальній державі не так як чиновники
інший вадим до вадим Показати IP 7 Квітня 2014 10:47
а шо ти пропонуєш, шоб Янукович остався? ти так наївно полагаєш що булоб краще, в Сирії теж президент залишився і там тепер 4 роки справжньої з 3 млн. біженців ти такого хочеш?
Анонім до інший вадим Показати IP 7 Квітня 2014 11:29
Шо ти мелиш, паморок?
Анонім до Анонім Показати IP 7 Квітня 2014 11:50
ну ти і бидлота, анонім, все він правльно сказав, а ти як нічого не можеш сказати краще рот закрий і не позорься
Я до до вадим Показати IP 7 Квітня 2014 12:18
так не тільки живуть можновладці та пшонки.... так живе півУкраїни.... порядок в сімї навести не можуть... а ще рвуться до руля держави...Кожному із себе починати треба... тоді і в державі буде лад
Анонім Показати IP 7 Квітня 2014 10:27
Тупішого брєду ще не читав.
Анонім Показати IP 7 Квітня 2014 10:49
Коли Яник раніше їздив в Росії то він тоже мабуть здавався військовим Росіїї, беднягу мабуть в наручниках в Кремель тягли)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus