USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

В Індії – масові страйки таксистів і маршрутників

19 Вересня 2019 17:55
Індії через стрибок розміру штрафів за порушення правил дорожнього руху власники таксі, авторикш і автобусів влаштували масштабний страйк у Нью-Делі.

В страйку взяло участь понад 50 транспортних компаній країни, пише ТСН.

Перевізники вимагають скасування різкого підвищення штрафів і деяких інших положень нового закону про автомобілі.

Своєю чергою уряд Індії сподівається, що новий закон про дорожній рух наведе порядок на дорогах країни і припинить хаотичні переміщення транспорту. Загалом стягнення за правопорушення зросли майже вдесятеро.

За словами глави Міністерства транспорту і доріг Індії Нітіна Гадкари в результаті аварій на дорогах гине понад 100 тисяч людей, а ще 500 тисяч отримують серйозні травми. Він переконаний, що нові високі штрафи допоможуть виправити ситуацію.

Тим не менш вражені нововведеннями водії автобусів, таксі та інші приватні перевізники влаштували страйк. Як наслідок низка чиновників і інших жителів Нью-Делі не змогли дістатися на роботу через відсутність перевезень. Крім того, у місті залишилися закритими чимало шкіл.

Нагадаємо, що понад 50 тисяч працівників компанії General Motors оголосили страйк. Виробництво Chevrolet і Cadillac під загрозою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus