USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Луцькрада дала добро на страйк

3 Грудня 2013 15:18
Загальноміський мирний страйк оголосила Луцька міська рада.
Відповідне рішення депутати прийняли у зв’язку з брутальним та цинічним порушенням громадянських прав учасників мирного Євромайдану під час жорстокої і кривавої розправи спецпідрозділу «Беркут» над мирними мітингувальниками у Києві. Це стало відомо під час позачергової 49 сесії міськради сьогодні, 3 грудня.
Депутати одностайно прийняли рішення звернутися до керівників підприємств установ, організацій та підприємств міста не перешкоджати загальнонаціональному мирному страйку у місті.
«Враховуючи крайню небезпеку, яка нависла над Україною у зв’язку з брутальним та цинічним порушенням громадянських прав під час жорстокої і кривавої розправи спецпідрозділу «Беркут» над учасниками мирного «Євромайдану» вночі 30 листопада 2013 року у Києві, враховуючи рекомендації постійної депутатської комісії, міська рада вирішила звернутися до керівників підприємств, установ, організацій різних форм власності, що діють на території міста, із закликом не перешкоджати законній участі їх працівників у загальнонаціональному мирному страйку, оголошеному в Києві 1 грудня 2013 року «Штабом національного спротиву» та підтриманому Луцьким народним віче 2 грудня 2013», - йдеться у тексті документу.
Дію рішення обмежили для закладів охорони здоров’я, освіти, підприємств житлово-комунального господарства
Обранці громади закликали лучан максимально мобілізуватися: хто хоче, хай виходить на майдан у Луцьку, а охочі хай їдуть до Києва. Крім того, депутати запевнили, що керівники підприємств не повинні чинити жодних перешкод страйкарям.
У сесійній залі, окрім депутатів та представників ЗМІ, були присутні і самі мітингувальники. Ті, хто не помістився у приміщенні - чекали рішення під стінами Луцькради.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Петро Показати IP 3 Грудня 2013 15:55
молодці!!
Віра Показати IP 3 Грудня 2013 16:20
Не вводьте людей в оману! Це не добро на страйк! Опублікуйте текст рішення, як це зробили інші сайти! Це не загальний страйк, а не перешкоджати! Хочешь йти, пиши заяву і йди, а хто хоче працювати - той працює і без усяких там...! А розумні зрозуміють..., тим більше, що Євросоюз опозиції чітко заявив - мітенгуйте, но у рамках закону!
Павло Показати IP 3 Грудня 2013 16:43
Правда не подобається ВН, що коменти видаляєте? Опублікуйте рішення!!! Не загальний страйк, а не перешкоджати! Хочешь йти, пиши заяву і йди, а хто хоче працювати - той працює і без усяких там...! А розумні зрозуміють..., тим більше, що Євросоюз опозиції чітко заявив - мітенгуйте, но у рамках закону!
аа Показати IP 3 Грудня 2013 16:53
але ж ви продажнi!!! чого коменти видаляете?? i про голосування наших обранцiв???
я до аа Показати IP 3 Грудня 2013 17:06
Також помітила. І коментарі залишають тільки неадекватні
укр Показати IP 3 Грудня 2013 16:55
А цим дітям , що іх привели під стіни міськради піонервожаті, стипендіі виплатять? Якщо виплатять- то за що?А якщо ні- чи заплатять ім за це бондарі, шиби і компанія?
ми до укр Показати IP 3 Грудня 2013 17:06
Пишіть-пишіть...
Анонім Показати IP 3 Грудня 2013 17:30
завтра в Луцьку буде навчання?
Ну ну Показати IP 3 Грудня 2013 18:02
Павло і Віра - ви живете разом ?
Ірина Показати IP 3 Грудня 2013 18:33
Щиро дякуємо=)))
БОГДАН Показати IP 3 Грудня 2013 21:59
Українські засоби масової інформації замовчують той факт,шо в Центральній УКРАЇНІ,на Сході та Півдні країни пройшли десятки анти-майданів,в яких взяли участь десятки тисяч чол., які масово виступили проти підписання Угоди про асоціацію з ЄС.Анти -майдани пройшли в Донецьку,Луганську,Одесі,Запоріжжі,Дніпропетровську,Криму,Миколаєві,Харкові та інших індустріальних містах УкраїниОголошений страйк фактично підримали лише три області Галичини-Львівська,Івано-франківська та Тернопільська обл Доречі, працюють установи та магазини у м Луцьку.Вчора ,в понеділок ввечері ,на 18-00 у Києві на майдан Незалежності замість очікуваних =революціонерами= 200 тис киян.вийшло лише 20 тис.,з них 10 тис чол -вихідці із Західної УКраїни,яким за участь в аціях протесту ,в переважній більшості , прямо чи опосередковано платять гроші(безкоштовно харчують,влаштовують на ночліг,розважають концертами,тощо)Очевидно, далися взнаки погроми влаштовані радикально налаштованими прихильниками= Братства=Дм.Корчинського та=Свободи= на вулицях столиці(це були саме представники цих політичних сил,а не якісь міфічні провокатори-тітушки!). Рішення Луцької міської ради про підтримку страйку носить популістський характер і безумовно не буде підтримано жителями м Луцька.
Юрій до БОГДАН Показати IP 3 Грудня 2013 22:33
Бодя, завтра твоя донька чи дружина стане наложницею помісного панька якого янучара поставить тобою поганяти. а ти сьогодні за 30 срібників продаєшся, по сайтах пригаєш та паскудиш свою душу....
Віра Павлова до Юрій Показати IP 3 Грудня 2013 23:19
Кому ти чешеш? Ти давно наложник і куди тебе "загнали". Таким виразам Гузь навчив?:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus